Mira Saarenketo, Salla Peura, Anja Katajamäki ja Pekka Päivärinta laittoivat grillin kuumaksi Peuran Liikenteen 60-vuotiskiertueella Keuruulla.

Mira Saarenketo, Salla Peura, Anja Katajamäki ja Pekka Päivärinta laittoivat grillin kuumaksi Peuran Liikenteen 60-vuotiskiertueella Keuruulla.

Peuran Liikenne vie matkalle kotimaassa ja myös ulkomaille

24.3.2016

Mira Saarenketo, Salla Peura, Anja Katajamäki ja Pekka Päivärinta laittoivat grillin kuumaksi Peuran Liikenteen 60-vuotiskiertueella Keuruulla.

Taisto Järvinen

Kuuden vuosikymmenen ikään ehtineellä soinilaisyrityksellä moni-ilmeinen matkapalvelu

Soinilaisella Peuran Liikenteellä tulee tänä vuonna kuluneeksi kuusi vuosikymmentä yritystoimintaa. Paikallisesta liikennöinnistä käynnistynyt toiminta on kasvanut vuosikymmenien aikana merkittäviin mittoihin. Yrityksen bussit kuljettavat nykyisin matkustajia Pohjanmaan ja naapurimaakuntien alueella. Vuoroliikenteen lisäksi Peuran bussit ajavat tilausajoliikennettä sekä asiakkaita Viron kylpylälomille.

Peuran Liikenteen bussivuoroja lähtee aamuisin noin kymmeneltä eri paikkakunnalta Pohjanmaan alueella. Vakioreittejä ajetaan laajalla alueella mm. Alajärveltä Vaasaan ja Seinäjoelle. Joka arkiaamu starttaa 20 bussia reiteilleen. Koululaiskuljetukset ovat merkittävä osa yrityksen liikennöintitoiminnassa.

Lähinnä viikonloppuisin, mutta myös viikoilla, lähtee Peuran Liikenteen ajokalustoa maanteille tilausajojen merkeissä. Urheiluseuroille, monille yhdistyksille ja järjestöille bussimatka on oivallinen tapa liikkua esimerkiksi kilpailu-, harrastus- ja virkistysmatkoilla. Liikenteessä Peuralla on noin 30 bussia. Kuljettajia yrityksellä on kaikki mukaan lukien yli 20.

Matkapalvelut saman katon alta

Peuran Liikenteen palvelut täydentää matkatoimisto MatkaPeura, joka toimii saman katon alla kuin Peuran Liikenne.

Mira Saarenketo MatkaPeurasta sanoo yrityksen tehneen valmismatkoja Viroon noin 20 vuoden ajan. MatkaPeura on ensimmäisiä Suomesta Viroon kylpylämatkoja tehneistä ja edelleen tekevistä matkanjärjestäjistä.

  • Kylpylämatkamme ovat suosittuja. Bussi on mukana ja vie asiakkaat hotellin ovelle saakka perille. Matkamme ovat turvallisia ja asiakkaille helppoja, kun ei tarvitse siirrellä matkatavaroita, eikä pohtia siirtymistä paikasta toiseen.
  • Kesällä kylpylämatkojen asiakkaina on huomattavan paljon lapsiperheitä. Muulloin matkoilla on ryhmiä ja enemmän varttuneempia henkilöitä, jotka arvostavat turvallista matkustustapaa.

MatkaPeura tekee myös muita bussimatkoja, kuten matkat Ideaparkiin, Viron kukkamarkkinoille ja erilaisiin tilaisuuksiin sekä yritysten matkoja.

Peuran Liikenne ja MatkaPeura ovat perheyrityksiä. Toivo Peuran käynnistämää yritystoimintaa johtaa Jouni Peura. Hänen poikansa Sampo Peura on mukana yritystoiminnassa.

Kuuden vuosikymmenen ikään ehtivän Peuran Liikenteen juhlavuosi huipentuu 60-vuotisjuhlamatkaan ensi marraskuussa, jolloin suunnataan muutaman bussin matkana Viron kylpylälomalle.

Yhteystiedot:

Peuran Liikenne/MatkaPeura

Multiantie 20, 63800 Soini

06 521 2200

www.matkapeura.fi

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin