Timo Kallioniemi peukuttaa lasten ja nuorten urheilulle.

Timo Kallioniemi peukuttaa lasten ja nuorten urheilulle.

”Peukku” Etukortilla tukea tukea nuorten urheiluun

20.12.2018

Taisto Järvinen

Ähtärin Junioriurheilun Tuki on heittänyt pallon seuroille, yrityksille ja asiakkaille

Ähtärin Junioriurheilun Tuki ry on hyvällä asialla. Yhdistys on kehittänyt puheenjohtaja Timo Kallioniemen ideoiman ”Peukku” Etukortin. Kortin markkinointi on käynnistynyt hyvin, ja työ jatkuu. Etukortti alkaa toimimaan mukana olevissa liikkeissä 1.1.2019. Yrityksille ”Peukku” Etukorttiryhmään liittyminen ei maksa mitään.

  • ”Peukku” on suuri projekti lasten ja nuorten urheilun hyväksi. Tavoitteena on tehdä siitä parhaiten tuottava varainhankintamahdollisuus junioriurheilun parissa työskenteleville urheiluseuroille ja joukkueille, Timo Kallioniemi sanoo.

”Peukku” Etukortti käy noin 300:ssa lähiseutujen yrityksessä Etelä-Pohjanmaan itäosissa ja sekä Keski-Suomen ja Pirkanmaan seuduilla. Peukku -etukortti systeemissä mukana olevan yrityksen tunnistaa liikkeessä olevasta ”Mukana Ollaan” pöytäständistä. Jokaisesta mukana olevasta yrityksestä saa etuja esittämällä liikkeessä henkilökohtaisen Peukku -etukortin.

  • ”Peukku” Etukorttisysteemi toimii siten, että henkilö ostaa itselle etukortin. Kortin hinta on 30 euroa, toinen kortti perheeseen maksaa 20 euroa ja alle 18 vuoden ikäisten kortit ovat 10 euroa kappale. Kortilla saa ”Peukussa” mukana olevasta liikkeestä tietyt alennukset. Alennukset määrittää yrittäjä itse. Yritykset ja heidän etunsa ja myyjät sekä myyntipisteet löytyvät yhdistyksen kotisivuilta.
  • Tarkoituksena on, että kortteja myytäisiin junioriurheilun parissa työskentelevien seurojen ja joukkueiden kautta. Myytyjen korttien tuotosta kaudella 2018 -2019 jää 50 prosenttia urheiluseuroille ja joukkueille. Yritysten myymien korttien tuotosta myös 50 prosenttia jaetaan kunkin paikkakunnan ”Peukku” myyjien kesken. Toiset 50 prosenttia kattaa toivottavasti korteista aiheutuneet kulut.

Timo Kallioniemen toive on, että mahdollisimman monelta paikkakunnalta löytyisi kortin myynnistä ja ylipäätään junioriurheilun hyväksi tehtävästä työstä kiinnostuneita henkilöitä. Lisää ”Peukku” Etukortista www.hyvinpyyhkii.com -sivustolta.

Varainhankintaan tultava muutoksia

Timo Kallioniemen vankka näkemys on, että käsitykset tuottavasta varainhankinnasta tulevat muuttumaan. ”Peukku” Etukortin hän uskoo siinä savotassa olevan merkittävässä roolissa, kortin levittäytyessä hyödyllisenä, tuottavana ja riskittömänä vaihtoehtona laajemmalle alueelle.

  • Minulla on henkilökohtaisia kokemuksia varainhankinnan sektorilta. Yrittäjänä toimiessani ovella kävi monenlaisia tuen pyytäjiä. ”Peukku” Etukortti on merkittävä ratkaisu myös ko. asiaan.
  • Kortin käyttö- ja myyntivolyymin kasvaessa kortin tuotto urheiluseuroille kasvaa. Kiinteitä kuluja pyritään supistamaan esimerkiksi mobiilikortin avulla, jos se on mahdollista. ”Peukussa” on valtava voima, kun työtä tehdään urheiluperheiden suurella määrällä ja suurella sydämellä. Niitä molempia löytyy tämän hetken toiminta-alueelta.
  • ”Peukku” Etukortista hyötyvät kaikki mukana olevat urheilijat, kortin saaja sekä yrittäjä. Peukku saattaisi olla monelle mieluisa joululahja, ja ainakin erilainen lahja, Kallioniemi kiteyttää.

« Takaisin