Petri Nygård Hotelli Alavuden mökkikaudenpäättäjäisbileissä lauantaina 26.8.2023. (kuva: Wille Nyyssönen)

Petri Nygård Hotelli Alavuden mökkikaudenpäättäjäisbileissä lauantaina 26.8.2023. (kuva: Wille Nyyssönen)

Petri Nygård Hotelli Alavuden mökkikauden päättäjäisissä

23.8.2023

Hotelli Alavudessa vietetään lauantaina 26.8.2023 mökkikauden päättäjäisiä Petri Nygårdin johdolla. Rääväsuisen räppärin keikalla meno on varmasti hyvää ja yleisö viihtyy. 25 € hintaiset liput kannattaa hankkia ennakkoon Tiketistä, mutta oveltakin niitä voi vielä ostaa. Showtime on n. klo 00.00 ja samalla lipulla voi jatkaa tanssimista alakerran yökerhossa 04.30 saakka.

Herkuttele lauantain päivällisbuffetissa

Lauantaina 26.8. kello 16-20 hotellin ravintolassa on tarjolla myös suosittu päivällisbuffet, tällä kertaa teemalla Meat Lovers, eli luvassa on herkkuja tuhdimpaan makuun, runsasta alkusalaattipöytää ja suussa sulavaa jälkiruokaa kuitenkaan unohtamatta. Päivällisbuffetin pöytävaraukset voi tehdä hotellilta.

Huikea artistikaarti

Koko loppuvuoden ajan luvassa on nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta. Legendaarisen hotellin estradilla nähdään artisteja ja bändejä jokaiseen makuun: Käärijä, Pete Parkkonen, Etta, Kake Randelin, Matti ja Teppo, Jonne Aaron, Costello & Rock’n Roll Boys, Arkadia, Lucky Stonefield, Partamatti, Telaketju, Rock & Rolls Cover Band ja Aarne Tenkanen & Tempuntekijät. Lisäksi lavalle nousevat monien tv-sarjojen ja elokuvien kirkkaat tähdet Antti Reini ja Jussi Lampi, jotka tarjoavat pikkujoulukauteen sekä musiikkia että tarinoita.

Ennakkoliput keikoille myy Tiketti ja lippuja saa myös ovelta. -Suosituimpien artistien kohdalla kannattaa varmistaa sisäänpääsy ja hankkia liput jo hyvissä ajoin ennakkoon, vinkataan hotellilta. Esimerkiksi Käärijän marraskuisen keikan lippuja on myyty jo todella hyvin.

Pikkujoulukaudella myynnissä show & dinner-paketit

Vaikka eletään vielä kesää, pikkujoulukausi lähestyy kovaa kyytiä ja Hotelli Alavus on valmiina ottamaan juhlijat vastaan.  Pikkujoulukaudella 18.11.-16.12.2023 artisti-iltoina on mahdollista nauttia sekä ruuasta että viihteestä – juhlijoita ajatellen myynnissä ovat peruslipun lisäksi myös show & dinner -paketit. Ennakkoon varattavat show & dinner-liput sisältävät herkullisen pikkujoulubuffetin ennen illan keikkaa sekä pääsylipun artisti-iltaan.

Pikkujoulukausi on vilkkaimmillaan marras-joulukuussa ja pikkujoulupaikkoja varaillaan parhaillaan. -Yksityisiltojen varaaminen hotelli Alavudesta on myös mahdollista ja yritykset ja yhdistykset ovat olleetkin jo hyvin asialla. -Yksityistilaisuuksiin voimme yhdessä tilaajan kanssa suunnitella juuri heille sopivan kokonaisuuden, kerrotaan hotelli Alavuden myyntipalvelusta. Hotelli Alavus sopii pikkujoulujen vieton lisäksi kaikenkokoisiin juhliin, seurueille, kokouksiin ja yritystilaisuuksiin.

Lue lisää www.hotellialavus.fi
Yritysten ja yhdistysten pikkujouluvaraukset sekä show & dinner lippujen varaukset myyntipalvelusta, puh. 010 770 7013 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin