Pete Parkkonen esiintyy Hotelli Alavudessa lauantaina 30.9.2023

Pete Parkkonen esiintyy Hotelli Alavudessa lauantaina 30.9.2023

Pete Parkkonen ensimmäistä kertaa Hotelli Alavudessa

27.9.2023

Hotelli Alavudessa vietetään ensi lauantaina 30.9.2023 Oktoberfestiä yleisön rakastaman Pete Parkkosen johdolla.  Supersuosittu Parkkonen on julkaissut uransa aikana 4 menestyksekästä albumia, joista viimeisin ylitti platinarajan ja sisältää muun muassa kultaa ja platinaa striimanneet singlet Mitä mä teen feat. JVG, Kohta sataa, Ei nyt ja Myyty. Monipuolinen ja äärimmäisen lahjakas muusikko on voittanut tv-ohjelmat Tanssii tähtien kanssa ja Tähdet, tähdet ja teki suuren vaikutuksen myös Vain elämää -ohjelmassa.

25 € hintaiset liput kannattaa hankkia ennakkoon Tiketistä, mutta oveltakin niitä voi vielä ostaa. Keikan showtime on n. klo 00.00 ja samalla lipulla voi jatkaa tanssimista alakerran yökerhossa 04.30 saakka.

Herkuttele Oktoberfest-päivällisbuffetissa

Lauantaina 30.9. kello 16-20 hotellin ravintolassa on tarjolla Oktoberfestin hengessä myös päivällisbuffet.

Alkuperäinen Oktoberfest on kaksi viikkoa kestävä olutfestivaali, joka järjestetään vuosittain Saksan Münchenissä syys- ja lokakuun vaihteessa. Oktoberfesteillä herkutellaan perinteisillä saksalaisilla ruuilla eli bratwurstilla, hapankaalilla ja erilaisilla perunaruuilla, jälkiruokana maistellaan omenastruudelia.

Myös hotellin Oktoberfest-pöydässä on tarjolla samankaltaisia herkkuja: talon bratwurstia, siipiä chilikastikkeessa, ribsejä olutkastikkeessa, paistinperunoita ja lämpimiä kasviksia sekä jälkiruuaksi omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta. Tarjolla on lisäksi runsas salaattipöytä, joka pitää sisällään muun muassa valkosipulikurkkuja, hapankaalia, coleslawta ja perunasalaattia. Päivällisbuffetin pöytävaraukset voi tehdä hotellilta.

Syksyn huikea artistikaarti

Koko loppuvuoden ajan luvassa on nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta. Legendaarisen hotellin estradilla nähdään artisteja ja bändejä jokaiseen makuun: Käärijä, Etta, Kake Randelin, Jonne Aaron, Costello & Rock’n Roll Boys, Arkadia, Lucky Stonefield, Partamatti, Telaketju, Hurma sekä Aarne Tenkanen & Tempuntekijät. Lisäksi lavalle nousevat monien tv-sarjojen ja elokuvien kirkkaat tähdet Antti Reini ja Jussi Lampi, jotka tarjoavat pikkujoulukauteen sekä musiikkia että tarinoita.

Ennakkoliput keikoille myy Tiketti ja lippuja saa myös ovelta. -Suosituimpien artistien kohdalla kannattaa varmistaa sisäänpääsy ja hankkia liput jo hyvissä ajoin ennakkoon, vinkataan hotellilta. Esimerkiksi Käärijän marraskuisen keikan lippuja on myyty jo todella hyvin.

Pikkujoulukaudella myynnissä show & dinner-paketit

Pikkujoulukausi lähestyy kovaa kyytiä ja Hotelli Alavus on valmiina ottamaan juhlijat vastaan.  18.11.-16.12.2023 artisti-iltoina hotellissa on mahdollista nauttia sekä ruuasta että viihteestä – juhlijoita ajatellen myynnissä ovat peruslipun lisäksi myös show & dinner -paketit. Ennakkoon varattavat show & dinner-liput sisältävät herkullisen pikkujoulubuffetin ennen illan keikkaa sekä pääsylipun artisti-iltaan.

Lue lisää www.hotellialavus.fi
Yritysten ja yhdistysten pikkujouluvaraukset sekä show & dinner lippujen varaukset myyntipalvelusta, puh. 010 770 7013 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin