Perjantain taikaa anna Hyggeilylle aikaa

27.11.2019

Viikon paras päivä? Tietenkin perjantai, edessä rakas viikonvaihde ihanasti hyggeillen! Hyggeily- on tanskalainen sana, joka tarkoittaa rentoa, pehmeää ja ihanan kevyttä hetkeä, jossa mieli lepää. Sanalla sanottuna kotoilua. Ja olennaisena osana on kiva ruoka. Pandatalon Deli &Cafe auttaa sinua ottamaan aikaa itsellesi, perheellesi, ystävillesi, kaikille heille, joiden kanssa haluat viettää aikaa kiireettä.

Nouda valmiit, pakatut herkut Pandatalon Deli&Cafesta. Tarjolla tulee olemaan mm. Talon leipää, päivän salaatti, pastaa, wokkia, täytettyjä patonkeja ja jälkiruoka. Myös heräteostokset ovat enemmän kuin sallittuja, sillä noutaessasi voit kerätä vitriinistämme lisää tuotteita mukaan.

Tilauksesi pakataan ympäristöystävällisiin pakkauksiin, jotka olemme valinneet käyttöömme ympäristöä ja luontoa kunnioittaen. Soita ja tilaa hygge-evääsi p. 0306215231 perjantaihin klo 13 mennessä ja nouda helpot viikonlopun herkut pakattuina klo 14-17 välisenä aikana. Voit myös sopia noudosta lauantaina. Uudet Hygge-tarjoukset julkaistaan tiistaisin Ähtäri Zoon kotisivuilla, facebookissa sekä Deli & Cafen instagramissa.

Luodaan yhdessä ihana tapa viettää viikonvaihde rennosti.

Hyggetaikaa perjantaisin 6.12. alkaen tammikuun loppuun saakka.

Tuotteet valitsemme sesonki- ja kausituotteita seuraten ja käyttäen mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja, tuoreita raaka-aineita.
www.ahtarizoo.fi

 

« Takaisin