Tuningkauppa.comin piha täyttyy tulevana lauantaina toinen toistaan upeammista Bemareista ja asiaan kuuluvasta oheistoiminnasta

Tuningkauppa.comin piha täyttyy tulevana lauantaina toinen toistaan upeammista Bemareista ja asiaan kuuluvasta oheistoiminnasta

Perinteinen Bmw-tapahtuma entistä isompana Tuningkauppa.comin alueella

24.5.2023

Esillä upeita siviiliautoja ja kilpureita, Drifting-simulaattoria ja pomppulinnaa unohtamatta. Mikrofonin varressa moottoriurheilun monitoimimies, tv:stäkin tuttu Henri ”Haabäg” Haanpää. 

Jo perinteeksi muodostunut BMW-meeting-tapahtuma järjestetään jälleen ensi lauantaina 27.5. Tuningkauppa.comin ja viereisen katsastusaseman piha-alueella Alavudella. Tapahtuma käynnistyy kello 11 ja jatkuu kello 17 saakka. Kyseessä on päivätapahtuma, joka on suunniteltu rennoksi vaihtoehdoksi viettää lauantaipäivää vaikka koko perheen voimin. Perheen pienimpien viihtymistä avittamaan on tapahtumaan tulossa pomppulinna. Uutuutena myös vapaassa käytössä oleva Drifting-simulaattori. Tapahtumassa mikrofoniosuudet hoitelee rallicross- ja sometähti Henri ”Haabäg” Haanpää, joka on koko päivän alueella mukana Tuningkaupan touhuissa. 

Tuningkauppa.comin BMW-meeting on kaikille avoin, rento tapahtuma, jossa pääsee tutustutaan upeisiin BMW- autoihin niin sivilii- kuin kilpa-autojenkin saralla. Paikalta löytyy myös Rolls on Wheels  -myyntivaunu, josta voi ostaa laadukkaita burger-annoksia ym. herkkuja. Kahvit tarjoillaan veloituksetta Tuningkaupan toimesta koko päivän. 

Yhteistyökumppaneita tilaisuudessa ovat mm. Rengastien Autotarvike Oy, Keski-Korpi Motorsport, JRJ-Garage Drift Team, VKV-Service (Ville Viitasaari), KolhuVex, Bayerncar, Asunmaa Racing ja Etelä-Pohjanmaan Auto-Opisto. Paikalla on myös itse Teemu Asunmaa uuden R5 ralli-Skodan kanssa. 

Tapahtuman aikana on asiakkaille tarjouksia BMW-tuotteista ja tietenkin yleisöllä on mahdollisuus osallistua upeimman Bmw:n äänestämiseen. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan lahjakorttipalkinto. Paikalla on myös Tuningkaupan oma Bmw-poistonurkkaus, josta voi löytää edullisesti poistotuotteita. 

Yritys kehittyy ja tapahtuma kehittyy 

Tuningkauppa.com on nyt jo 16-vuoden ikäinen yritys. Nykyiset yrittäjät Marko Jokinen ja Tuomo Kirjonen ovat toimineet liikkeen peräsimessä reilun kolmen vuoden ajan. Yritys on kasvanut ja kehittynyt voimakkaasti, valikoimaa ja henkilöstöresurssiakin on kasvatettu erinomaisen palvelun ja saatavuuden varmistamiseksi. Päivittäisen toiminnan taustalla tehdään tälläkin hetkellä suunnitelmia ja investointeja vahvasti tulevaisuutta silmällä pitäen. Kun yritys kehittyy ja muuttuu, on luontevaa kehittää myös tapahtumia sen ympärillä. Perinteinen Bemari-päivä Alavudella tarjoaa kaikille mahdollisuuden tutustua upeisiin autoihin ja itse yritykseen rennolla kesäpäivä-fiiliksellä 

Tämän päivän autojen varustelu on kokonaisvaltaista toimintaa ja Tuningkauppa.comin asiakkaat ovat niin miehiä kuin naisia, jotka haluavat panostaa auton ulkonäköön tavalla tai toisella. Vaikka nuorehkot henkilöt ovat Tuningkaupan isointa asiakasryhmää, autojen varustelu ei ole pelkästään nuorison juttu. Kaikenikäisille ihmisille auto on tärkeä osa elämää, ja siitä halutaan pitää huolta. Tänä päivänä myös yrityspuolella auto on merkittävä osa brändiä, joten sen ehostamiseen käytetäänkin merkittävästi resursseja. Auton halutaan olevan hyvännäköinen ja kertovan positiivista viestiä yrityksestä. Tähän tarpeeseen Tuningkaupalta löytyy apu niin henkilö- kuin pakettiautopuolella. 

Tuningkauppa.com 

020 734 2020 

Rekolankulma 6 

63300 Alavus 

info@tuningkauppa.com 

« Takaisin