Puro-keramiikka on yksi kesätorin suosikeista, Elina Laukkonen sanoo.

Puro-keramiikka on yksi kesätorin suosikeista, Elina Laukkonen sanoo.

Pentik Outlet -myymälä täynnä kesäisiä löytöjä

12.7.2018

Puro-keramiikka on yksi kesätorin suosikeista, Elina Laukkonen sanoo.

Taisto Järvinen

Kesätori kaikissa Outlet -myymälöissä elokuun loppupuolelle saakka

 Kaikissa Pentikin Outlet -myymälöissä on kesätori. Kesätori on avoinna asiakkaille elokuun loppupuolelle. Kaikissa Pentik -myymälöissä on lisäksi kesäalennukset.

Pentik Outlet -myymälöiden kesätoreilla on mm. Puro-keramiikkasarjan tuotteita, Lakka -keittiötekstiilejä sekä pinottavat mukit; Valo, Saaga ja Vanilja.

Pentik Tuurin myymäläpäällikkö Elina Laukkonen on iloinen, että suomalaiset ja ulkomaiset matkailijat arvostavat yhä enemmän Suomessa valmistettuja tuotteita. Pentik -keramiikkatuotteet ovat oikeasti suomalaista valmistusta.

  • Puro-keramiikkasarja on yksi Outlet-myymälän kesätorin suosikeista. Se on valmistettu Posion keramiikkatehtaalla. Purosta löytyvät muki, lautanen, kulho, piirakkavuoka ja tarjoilukulho. Sarjan väreinä ovat harmaa, vaalean punainen ja sininen. Puro-sarja on valmistettu Anis-sarjan runkoon, ja sen hinnat ovat Outlet-teeman mukaisia.
  • Pinottavat mukit Valo, Saaga ja Vanilja ovat tietenkin myös Posion tehtaan omaa valmistusta, ja ovat käsinmaalattuja keramiikkatuotteita.

Lakka -keittiötekstiileihin kuuluu patakinnas, patalappu ja keittiöpyyhe. Lakka käy yhtä hyvin tuliaisiksi kotiin tai viemisiksi kesämökeille. Voisi ajatella ne ovat oikeita marjastajien unelmia.

Viime kesän uuttuksiin kuulunut Apila-kuosi oli suosittu. Nyt myös sen kaitaliinat, tyynynpäälliset, vahakankaat ja kankaat ovat kesätorin listoilla, kuten myös monet muut tuotteet.

Alennusmyyntiä heinäkuun loppuun

Kesätorin ohella Pentik-myymälöissä on perinteinen alennusmyynti, joka jatkuu vielä lähes kolme viikkoa. Myymälässä on alehinnoilla paljon eri ryhmien tuotteita huonekaluista herkkuihin ja kaikkea niiden väliltä heinäkuun loppuun saakka.

  • Keväällä myymälöihin tullut ja suuren suosion saanut Pioni-kuosi on nyt ale-hinnoilla. Väreinä siinä on vaalean punainen ja sininen.
  • Tänä kesänä myyntiin tulleita Lasse Kovasen suunnittelemia Kesäniitty-tekstiileitä on vielä saatavana.  Kesäniitty on värikäs kuosi, jossa raikkautta antavat kukat ja perhoset.
  • Pentikin uusin tekstiilikuosi Rautu on myös Lasse Kovasen suunnittelema, ja on parasta aikaa myynnissä. Graafiset Rautu -tekstiilit sopivat sekä kodin että mökin keittiöön, Elina Laukkonen evästää.

Muutaman viikon kuluttua tulee Pentikin syksyn mallisto, jossa on mm. syksyn kukka Krysanteemi-kuosi. Siihen voi tutustua Porin Asuntomessuilla kohteessa 20 Casakivi. Kohteen sisustuksesta löytyy monia Pentikin tuotteita, kuten huonekaluja.

Osamaksu-systeemi tulee mahdolliseksi Pentikin omissa myymälöissä tämän kesän aikana. Osamaksumahdollisuuksista voi kysyä lisää myymälöistä.

Pentik Tuurin myymälässä on pidennetyt aukioloajat kesäsesongin aikana; arkisin 10 – 19, lauantaisin 10 – 17 ja sunnuntaina 11 -1 8.

Pentik Tuuri

Onnentie 6

63610 Tuuri

040 717 3936

www.pentik.fi

« Takaisin