Pelimannit yli kuntarajojen (PYK) vuoden 2023 Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla Juhlapihan lavalla. Kuva: Jouni Risikko.

Pelimannit yli kuntarajojen (PYK) vuoden 2023 Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla Juhlapihan lavalla. Kuva: Jouni Risikko.

Pelimannitanssit Härmän Kylpylässä sunnuntaina 21.4.2024

17.4.2024

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan paikallisyhdistysten toivomuksesta Härmän Kylpylässä järjestettiin ensimmäiset Pelimannitanssit viime vuoden huhtikuussa. Tanssivaa ja kuuntelevaa yleisöä tilaisuuteen tuli eri puolilta maakuntaa. Yleisöltä on saatu paljon myönteistä palautetta ja perinnettä on päätetty jatkaa järjestämällä Kylpylässä jälleen 21.4. klo 13 iloiset ja keväiset Pelimannitanssit. Tilaisuudella on samat järjestäjät kuin viime vuonna: Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiri ry, Härmän Kylpylä ja alueemme pelimannit.

Tanssinharrastajien lisäksi tilaisuuteen toivotaan tulevan myös sellaisen yleisön, joka haluaa nauttia hyvästä kansanmusiikista konsertinomaisesti vain kuuntelemalla. Viime vuonnakin tällaista yleisöä oli runsaasti.

Kylpylän ravintolan sunnuntaibuffet on tarjolla klo 12-16.

Järjestäjät toivottavat kansanmusiikista ja tanssimisesta kiinnostuneen yleisön, läheltä ja kaukaa, lämpimästi tervetulleeksi Härmän Kylpylään sunnuntaina 21.4. klo 13. Pääsylipun hinta on 15 euroa, johon sisältyy kahvi ja pulla. Tilaisuuden ohjelmassa on myös arpajaiset.

« Takaisin