M Roomin Sanna Lampi ja Tiia Saranpää siistivät Käyttöauton Hannu Päkkilän ja Ilkka Jokisen hiuksia. Kuva: Jussi Mustikkamaa

M Roomin Sanna Lampi ja Tiia Saranpää siistivät Käyttöauton Hannu Päkkilän ja Ilkka Jokisen hiuksia. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Parturiketju M Room saapui Käyttöautoon

7.1.2016

 

Jussi Mustikkamaa

M Room-parturiketju saapui viime syksynä Käyttöautoon pohjalaismaakunnissa. Nyt M Room palvelee Vaasan, Kokkolan ja Seinäjoen Käytöauton tiloissa sekä autoliikkeen asiakkaita että henkilökuntaa.

– M Room on miesten parturi, aina ilman ajanvarausta. Meiltä löytyvät miesten hiustenleikkaukset, parranajot, hiusten värjäykset ja sitten extrapalveluna pidempi päänhieronta, Seinäjoen M Room franchise-yrittäjä Sanna Lampi kertoo.

M Roomilla on Seinäjoella kaksi toimipistettä ja koko maassa ketjun liikkeitä on noin 50 kappaletta. Tamperelaislähtöinen ketju on myös laajentanut toimintaansa useaan eri maahan ja toiminta laajenee koko ajan. Autokaupan yhteydessä oleva parturiliike on onnistunut palvelumuoto. Tampereella M Room on palvellut asiakkaita Käyttöautossa jo useamman vuoden ajan.

–Olemme huomanneet, että autokaupan yhteydessä parturi elää ihan omaa elämäänsä, koska sillä on eri asiakaskunta kuin mitä keskustan parturiliikkeissä on, Lampi kertoo.

Parturi henkilökunnalle ja asiakkaille

Käyttöautossa sijaitsevat M Room-parturit palvelevat sekä autoliikkeen henkilökuntaa että asiakkaita. Huoliteltu ulkonäkö ja siistit hiukset ovat olennainen osa asiakaspalvelua, joka kuuluu myös automyyjän kokonaiskuvaan.

– Asiakkaan ostokäyttäytymiseen vaikuttaa yllättävän paljon myyjän olemus, Sanna Lampi tietää.

M Room tarjoaa asiakkailleen myös vuosijäsenyyttä, jossa on kolme erilaista hintavaihtoehtoa. Jäsenkortin hintaa kuuluu aina hiustenleikkuut, ja kortin tasosta riippuen siihen saa mukaan erilaisia palveluja ja tuotepaketteja. M Roomin asiakkaista jopa 30 prosenttia on jäsenasiakkaita. Jäsenet pääsevät aina muita ennen parturijonon ohi.

M Roomista asiakas voi ostaa halutessaan myös amerikkalaisen parranajon, johon kuuluvat asianmukaiset kasvohauteet ja veitsiajo.

– Veitsiajossa alkutoimenpiteet pehmittävät ihon ja parran. Naiset käyvät hakemassa meiltä todella paljon miehilleen lahjakortteja amerikkalaiseen parranajoon, Sanna Lampi antaa vinkin vaikka joululahjaksi.

Parrakkaalle miehelle pieni parran siistiminen tekee yllättävän paljon parannusta ulkomuotoon.

M Roomin on löytänyt myös nuoret ja muotitietoiset asiakkaat. Moni yläkouluikäinen poika tietääkin hyvin tarkkaan oman hiustyylinsä. Usein käy niin, että ensimmäisenä M Roomin asiakkaaksi tulee perheen teini ja sen perään heti sitten perheen isä.

« Takaisin