Alavuden Osuuspankin Tuurin konttorissa asiakkaita palvelevat Arja Kuismin-Lehtovaara, Kaisa Saari ja Sari Luoma. Kuvassa myös Jussi Ruuhela ja asiakkaana vieraillut Jarmo Ristolainen.

Alavuden Osuuspankin Tuurin konttorissa asiakkaita palvelevat Arja Kuismin-Lehtovaara, Kaisa Saari ja Sari Luoma. Kuvassa myös Jussi Ruuhela ja asiakkaana vieraillut Jarmo Ristolainen.

Pankki- ja vakuutuspalveluilla hyvä suosio Tuurin Kauppakylän ytimessä

18.11.2015

Alavuden Osuuspankin Tuurin konttorissa asiakkaita palvelevat Arja Kuismin-Lehtovaara, Kaisa Saari ja Sari Luoma. Kuvassa myös Jussi Ruuhela ja asiakkaana vieraillut Jarmo Ristolainen.

Alavuden Seudun Osuuspankki toi palvelut sinne, missä asiakkaat liikkuvat

Taisto Järvinen

Alavuden Seudun Osuuspankin toiminta uudessa liiketalossa Tuurin kauppakeskuksen puuronsilmässä on käynnistynyt kuluvan vuoden alkukesällä. Asiakkaat ovat löytäneet erinomaisesti pankki- ja vakuutuspalvelut Kyläkaupan viereisestä kiinteistöstä.

Alavuden Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Jussi Ruuhela on tyytyväinen uusiin toimitiloihin ja niissä olevien palvelujen käyttöasteeseen.

  • Peruslähtökohtamme on tuoda pankki sinne, missä kaikki asiakkaat liikkuvat. Tuomalla pankki-, vakuutus- ja sijoituspalvelut Tuurin Kauppakylän keskeisimmälle paikalle, voimme palvella sekä pankkimme omia asiakkaita että kauempaa tulevia ostosmatkailijoita.
  • Tuurin uuden konttorimme myötä olemme tehneet osamme Kauppakylän palvelujen kehittämisessä. Hyvää palautetta on tullut palvelujen lisäksi myös pankin sijainnista.
  • Kauppakylän asiakkaille ei nyt tule ongelmia maksamisen suhteen, vaikka pankkikortti ei toimisi. Pitkästä matkasta tuleville voi tilanne ilman toimivaa korttia olla vaikea. Ongelmatilanteita on tullut, mutta niistä selvitään, kun asiakkaalla on mukana henkilöllisyyden todistavat paperit ja hän voi nostaa rahaa konttorissamme.
  • Palvelumme ovat hyväksi todenneet myös pitempään Tuurissa viihtyvät karavaanarit ja pitkästä matkasta tulevat ostosmatkailijat, jotka voivat samalla pysähdyksellä hoitaa myös pankkiasiat.

Uudistetun palvelun hyötyinä pankille ovat myös uudet asiakkaat ja tuotto-osuuksien myynti. Jälkimmäisiä on viimeisten runsaan vuoden aikana myyty noin 11 miljoonalla eurolla, ja niistä suuri osa Tuurin konttorissa. Tuurin led-valossa pyörivä 3,25 % mainos on ollut hyvä viestintäkanava.

Hyvillään toimitusjohtaja Ruuhela on Tuurin uuden yrityksen Paita-Baarin ovien avautumisesta Osuuspankin seinän takana. Laadukkaita naisten ja miesten asusteita myyvä Paita-Baari toi jälleen hieman erilaisen tuotekonseptin Tuuriin.

Erinomaista yhteistyötä

Tuurissa yrittäjien yhteistyötä on mainostettu hyväksi jo vuosikymmenien ajan. Jussi Ruuhela allekirjoittaa yhteishengen ja yhteen hiileen puhaltamisen.

  • Tuurissa tapahtuvaa rakentamista ja palvelujen kokonaisuutta ei voi muuta kuin ihmetellä ja ihastella. Kylällä tapahtuu jatkuvasti. Totta tänä päivänä on, että ” joka vuosi pitää betonimyllyn pyöriä, jotta kehitys ei pysähdy”. Tuurissa hommat tapahtuvat, ja tehdyt suunnitelmat toteutetaan heti.
  • Kyläkaupan ja koko Tuurin Kauppakylän merkitys seutukunnalle on erittäin suuri. Työpaikkoja on paljon ja Alavuden työttömyys moneen muuhun pitäjään verrattuna on tämän päivän mittapuun mukaan maltillinen, joskin yksikin työtön on liian paljon. Vielä kun saisimme väkiluvun kasvuun.

Palvelut säilyvät

Pankkipalveluista toimitusjohtaja Ruuhela sanoo, että kivijalkapankkia tarvitaan ja sen päivittäispalvelut säilytetään. Palvelut turvataan kaikille asiakkaille.

- Pankkiala on muutosten kourissa. Mobiili ja digitaalisuus vaikuttavat toimintoihin. Etenkään nuoremmat asiakkaat eivät paljon konttoreissa käy tai soita pankkiin. Niinpä tarjolla oleva verkkoneuvottelu ajanvarauksella on hyvä vaihtoehto, etenkin kun asiakkaitamme on ympäri Suomea.

- Uusi palvelumme on viime viikolla pääkonttorissamme käyttöön otettu tämän seutukunnan ensimmäinen talletus-otto automaatti. Myös Tuurin konttorin uusi ottoautomaatti on osoittautunut olevan oikealla paikalla. Automaatit todistavat, että käteistä rahaa tarvitaan edelleen yllättävän usein, kiteyttää Ruuhela.

Yhteystiedot:

Alavuden Seudun Osuuspakki

Alavus Kuulantie 2

Tuuri Onnentie 5

010 255 0201

www.op.fi

« Takaisin