Paavo Asunmaa odottaa keikkaa tutulle seudulle ja toivottaa kaikenikäiset tanssintaitajat mukaan kauniille Siikinniemen rantalavalle kesänavaustansseihin.

Paavo Asunmaa odottaa keikkaa tutulle seudulle ja toivottaa kaikenikäiset tanssintaitajat mukaan kauniille Siikinniemen rantalavalle kesänavaustansseihin.

Paavo Asunmaa esiintyy kotikulmillaan Siikinniemen rantalavalla Alavudella

5.6.2024

Alavudella syntynyt, maata kiertänyt ja takaisin kotiseudulle palannut Paavo Asunmaa orkestereineen esiintyy Alavuden Sapsalammilla Siikinniemen rantalavan kesän avajaistansseissa kesäkuun 8. päivänä. Sapsalampi on myös Paavolle tuttua seutua sillä hänen mummola sijaitsi Sapsalammilla Siikinniemen rantalavan läheisyydessä. Paavo tuli tutuksi tanssikansalle vuoden 2018 Tangomarkkinoilla. Miehen ääni teki vaikutuksen moneen ja siksipä tämä karitapiomaisella äänellä varustettu liki parimetrinen jössikkä kääntää päät tanssilavoilla niin äänensä kuin olemuksensa voimalla. Ohjelmistossa löytyy musiikkia jokaiselle musiikkimaulle ja tanssijalle. Keikoilla kuullaan niin omaa tuotantoa kun klassikoita, joita ei ole välttämättä kuultu vuosikymmeniin tanssilavoilla. Paavon toiveena on saada myös nuoret mukaan tanssilavakulttuuriin. Esiintymisestä nauttiva solisti sanoo esiintyvänsä tanssikansaa palvellen, ikään katsomatta, esittäen musiikkia, joka kantaa sukupolvelta toiselle. 8.kesäkuuta vietetään myös valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää. Sapsalammin kyläyhdistys osallistuu tapahtumaan kesän avajaistanssien merkeissä ja toivottaakin yleisön tervetulleeksi luonnonkauniille Siikinniemen rantalavalle Alavuden Sapsalammille. Lava sijaitsee 17 km Alavuden keskustasta Virtain suuntaan valtatie 66 varressa.

« Takaisin