Jorma Pulkkinen

Jorma Pulkkinen

Osallistu Kyläkaupan Ruutuseiskaan perjantaina, Juontajana legendaarinen Jorma Pulkkinen

12.5.2016

Jorma Pulkkinen

Kyläkaupan Keskustorilla on perjantaina 13.5.2016 kello 12.00-15.30 mahdollisuus päästä pelaamaan Ruutuseiskaa eli Kyläkaupan versiota takavuosien suosikkipeliohjelmasta Ruutuysistä. Tunnelma pelissä on taatusti lähes alkuperäistä vastaava, sillä peliä saapuu juontamaan tuttu mies, Ruutuysin juontaja, legendaarinen Jorma Pulkkinen. Peliä pelataan tasatunnein kello 12, 13, 14 ja 15.

Helpot säännöt, hyvät palkinnot

Ruutuseiskassa paikan päällä olevasta yleisöstä valitaan yksi kerrallaan kilpailija, joka saa avata valitsemansa luukun, yhden seitsemästä. Luukun takaa paljastuu osa kuvasta ja kilpailija saa arvata kerran, mitä kuva esittää. Mikäli kilpailija arvaa oikein, hän saa palkinnon. Jos arvaus on väärä, seuraava kilpailija pääsee vuoroon ja saa avata seuraavan luukun. Palkintojen arvo määräytyy avattujen luukkujen mukaan. Kilpailijoiden valinta tapahtuu arpomalla.

Televisiosta tuttu juontaja

Ruutuseiskaa juontava Jorma Pulkkinen on tuttu kasvo televisiosta, erityisesti 1980- ja 1990-luvuilta. Parhaiten hänet tunnetaan juuri  1984-1990 esitetystä Ruutuysi-visailusta, joka myöhempinä vuosinaan esitettiin nimellä Ruutuässä. Sen lisäksi hän oli tuttu näky myös Kultainen Harmonikka –kilpailun ja Resiinarallin juontajana, urheiluselostajana sekä rallikartturina. Sittemmin eläkkeelle siirtynyt Pulkkinen asuu nykyään suurimman osan vuotta Espanjassa, jossa hän vetää mm. tanssi-iltoja ja muita viihdetapahtumia.

« Takaisin