Alajärveläislähtöinen Onni Kivipelto on saanut Alajärven keskustaan oman nimikkolavan Voice of Finland -kilpailun voiton kunniaksi.

Alajärveläislähtöinen Onni Kivipelto on saanut Alajärven keskustaan oman nimikkolavan Voice of Finland -kilpailun voiton kunniaksi.

Onni Kivipellolta uutta musiikkia

28.2.2024

Tomi Olli

The Voice of Finlandin viime kausi päättyi alajärveläisen Onni Kivipellon voittoon. Nyt Kivipellolta on tulossa omaa musiikkia, Jätit jäljen mun sydämeen -single ilmestyy 1.maaliskuuta.

- Kappale on suomenkielistä poprockia. Tarina kertoo ylitsepääsemisen vaikeudesta, missä joku hetki kulkee mukana, vaikkei sitä aina haluaisikaan.

- Halusin ylipäätään tehdä nimenomaan suomenkielisen kappaleen, sillä suomi soljuu hyvin suussani. Olen tehnyt pöytälaatikkoon myös paljon englanninkielisäkin kappaleita, mutta ne saavat vielä olla siellä.

Kivipelto odottaa singlen saamaa vastaanottoa pienellä jännityksellä.

- Jännitys kuuluu asiaan. Silti olen enemmänkin innostunut kuulemaan palautetta. Toivon myös, että saisin julkaistua jossain vaiheessa täyspitkän albumin.

Uutta musiikkia kuullaan tulevilla keikoilla laajemminkin.

- Vaikka nyt julkaisuun tulee vain yksi kappale, tulen keikoilla esittämään enemmänkin omaa tuotantoa. Keikkatahti tulee kokonaisuudessaan lisääntymään kevään edetessä.

Kivipelto on luonnollisesti seurannut meneillään olevaa uutta Voice of Finlandin esityskautta.

- Olen seurannut sitä mielenkiinnolla ja omaan kauteeni peilaten aina kun olen ehtinyt. Kokonaisuudessaan meneillään näyttäisi jälleen olevan hyvä meininki.

Helsingistä käsin

Kivipelto muutti viime syksynä päättyneen varusmiespalveluksen jälkeen Alajärveltä Helsinkiin. Muuttoon oli suurin syy musiikki.

- Sen tekeminen on Helsingissä huomattavasti helpompaa. Tällä hetkellä panostan musiikkiin kaiken, ja opintojen aika on joskus myöhemmin.

- Olen kokonaisuudessaan kotiutunut helposti Helsinkiin, tässä on varmasti auttanut, että olen perheeni kanssa asunut vuosien aikana useissa maissa, kaikkiaan olen käynyt 29 eri maassa.

Kivipelto nähdään ensi kesänä Helsingissä myös yleisössä, kun odotettu konsertti koittaa heinäkuussa.

- Bruce Springsteen konsertoi silloin Helsingin olympiastadionilla. En ole koskaan nähnyt hänen konserttiaan, eli haave käy nyt toteen. Myös muu perheeni tulee katsomoon, Springsteen on meille kaikille iso juttu.

- Myös keikkaohjelmistossani on satunnaisesti mukana Springsteenin The River -kappale, joka toimii akustisesti mainiosti.

« Takaisin