OnnenPäivänä 7.7.2018 Miljoona Tivoli on kaikille ilmainen.

OnnenPäivänä 7.7.2018 Miljoona Tivoli on kaikille ilmainen.

OnnenPäivänä 7.7. Miljoona Tivoli on kaikille ilmainen

5.7.2018

OnnenPäivänä 7.7. Miljoona Tivoli on kaikille ilmainen

 

Kyläkaupalla vietetään OnnenPäivää lauantaina 7.7.2018 rajujen tarjousten ja monenlaisten tapahtumien merkeissä. OnnenPäivänä Miljoona Tivoli on kaikille ilmainen kello 12-18. Laitekyyteihin pääsee noutamalla lipunmyynnistä huvitteluleiman.

Samassa yhteydessä juhlitaan myös Tivoli Sariolan 130-vuotissynttäreitä. Juhlien kunniaksi tivolikentällä on koko päivän hauskaa ohjelmaa. Joka laitteen 130. huvittelija saa mukavan synttäriyllätyksen. Päivittäisten ilma-akrobatiaesitysten ja yllätysarvontojen lisäksi luvassa on ilmapallojen jakoa, kasvomaalausta ja perinteinen karkkisade. Virtahepo Hummeli kiertää tivolikentällä ja ilahduttaa tivolikävijöitä mm. laitteiden kyydissä. Suomen ensimmäinen kiertävä tivolinäyttely on avoinna koko päivän, samoin tivolin tuotemyymälä. Myynnissä on mm. t-paitoja, lippiksiä, kestokasseja ja uusi juhlateos, ja myymälässä on synttärien kunniaksi paljon tarjouksia. Lisäksi tivolikentän myyntipisteillä ja peleillä on joka tunti vaihtuva Happy Hour-tarjous, josta ilmoitetaan kuulutuksin tivolikentällä päivän aikana. 

 

Kesän kaikkina muina päivinä alle 13-vuotiaat pääsevät Miljoona Tivoliin kieppumaan ilmaiseksi. Miljoona Tivoli on avoinna 5.8.2018 saakka joka päivä kello 12-18. Tarjolla on vielä kuukauden ajan iloa ja riemua koko perheelle vauvasta vaariin.

 

Hyödynnä pandalippuun sisältyvä Miljoona Tivoli -etu

 

Miljoona Tivoliin pääsevät ilmaiseksi myös 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat hyödyntämällä Ähtäri Zoon pääsylippuun kuuluvan edun: Kyläkauppa tukee Ähtäri Zoota lahjoittamalla 100 000 ensimmäiselle pandojen luona vierailevalle ilmaisen Miljoona Tivoli -päivärannekkeen. Tivoli Sariolan rannekehinta on normaalisti kaikille 32 euroa. Rannekkeeseen oikeuttavan lahjakortin voi lunastaa Kyläkaupan Infosta Ähtäri Zoon pääsylipulla. Miljoona Tivoli -etua ei tarvitse käyttää henkilökohtaisesti vaan sen voi antaa myös eteenpäin.

 

Sirkuskoulua lapsille ja lapsenmielisille

 

Passiili Sirkus on kahden sirkusartistin muodostama jongleerausduo, joka viihdyttää asiakkaita Kyläkaupalla monenlaisilla tempuilla. Passiilin Kanerva Keskinen ja Anssi Kolehmainen opettavat lapsille ja lapsenmielisille jongleerausta Kyläkaupan Keskustorilla lauantaina 7.7. klo 14 ja 16. Sunnuntaina on mahdollisuus nähdä heidät tositoimissa, sillä he esiintyvät Keskustorilla klo 10-12 sekä 14-16. 

 

Etsi Orava -suunnistuskilpailu

 

Hullun Hauskoja Serla -päiviä vietetään perjantaina ja lauantaina huimien tarjouksien siivittämänä Kyläkaupan Kauppakadulla.

Lauantaina 7.7.2018 ohjelmassa on koko perheen leikkimielinen Etsi Orava -suunnistuskilpailu Tavarapuodissa. Etsi Orava -suunnistuskilpailu on koko perheen leikkimielinen kisa Kyläkaupan Tavarapuodissa. Karttoja kilpailuun on jaossa Kyläkaupan Kauppakadulla Ruokapuodin kassojen takana lauantaina 7.7.2018 kello 9-16. Osallistujien tulee löytää viisi eksynyttä oravaa kartan avulla. Kaikkien löytäjien kesken arvotaan hyviä palkintoja.

« Takaisin