Olli Lindholm esiintyy Ritafesteillä Lapualla

26.5.2016

Lapualla järjestetään edellisvuosien  tapaan lauantaina 4.6.2016 Ritafest-tapahtuma Ritamäen lavalla.Tapahtumaa on järjestetty jo yli kymmenen vuoden ajan.

Esiintyjä  kaartissa tänä vuonna on Olli Lindholm, Ile Kallio, Esa Eloranta, Telaketju, Rolls, Esko Nummisuutari, Eeva´s Problem ja Takamaa & Haavisto Duo.

Telaketju soittaa suomalaisia coverkappaleita omatakeisella tyylillään. Telaketju on kerennyt tahkota keikkalavoja jo 15-vuoden ajan,soittaen suomihitti klassikoita. Vierailijaksi Telaketjulle tulee Olli Lindholm, joka tunnetaan Yö-orkesterin karismaattisena keulamiehenä.

Lapuan oma rokkijyrä Rolls saa huippuvieraakseen Ile Kallion. Kalliolla on pitkä ura suomalaisessa musiikkihistoriassa. Hän oli Hurriganesin alkuperäinen kitaristi ja soitti orkesterissa useaan otteeseen 70- ja 80-luvuilla. Esko Nummisuutari -yhtye rokkaa omaa ja muiden tuotantoa 70-luvun hengessä. Orkesteri solmi aikanaan ensimmäisenä pohjalaisena rock-orkesterina levytyssopimuksen. Heidät nähtiin niin syksynsävelessä kuin levyraadissakin. Vieraaksi heille tulee laulaja,lauluntekijä ja kitaristi Esa Eloranta.

Viihtyvyyden kannalta musiikki tarjonta on pyritty rakentamaan mahdollisimman monipuoliseksi ja tapahtumassa on täysi-ikäisiä varten erikseen anniskelu-alue.

Alueella esiintyy Lapualaiset orkesterit: Takamaa & Haavisto Duo ja Eeva`s Problem. Musiikki alkaa heti ovien aukaisun jälkeen,eli koko illaksi on live -musiikkia tarjolla.

Lavalle järjestetään bussikuljetukset keskustasta klo 21.45 ja klo 22.30.

 

« Takaisin