Nyt saa laulaa - nähdään Himoksella 29.-30.10.2021!

14.10.2021

Tänä vuonna juhlitaan, kun Kultakurkku saapuu entistä suurempana Himos Areenalle Jämsään! Kultakurkku on yksilökilpailu, jossa alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat vuosittain kilpailemaan loppukilpailuun voitosta. Semifinaali käydään kahdessa osassa perjantaina ja lauantaina ja lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat. Kilpailu käydään Singan taustoilla - Singa on myös yksi Kultakurkun pääyhteistyökumppaneista! Kilpailun sarjat ovat:


- alle 35-vuotiaat

- 35-49-vuotiaat

- 50-70-vuotiaat

- yli 70-vuotiaat

- aikaisempien vuosien voittajat (UUSI SARJA!)

Tämän vuoden pääpalkintona jokainen voittaja pääsee levyttämään JaBa Studiolle Hankalasalmelle ja levytykset julkaistaan myös Spotifyssä. Kappaleet löytyvät myöhemmin Spotifystä nimellä Kultakurkku 2021.

Kilpailun lauantaipäivä kuvataan suorana lähetyksenä ISTV:lle, josta sitä voi seurata vaikka kotisohvalta! Lisäksi illan finaali jää arkistoon myöhempää katselua varten. 

Areenalle on viikonlopun ajan vapaa pääsy ja kilpailun lisäksi ohjelmassa yleisökaraokea sekä hemmotteluhoitoja! Tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna koronaturvallisuudesta huolehtien - tule kannustamaan suosikkisi voittoon!  

 

Lisätiedot & semifinalistit

viihdesallap.fi/kilpailutapahtumat/kultakurkku-karaoke/

Lämpimästi tervetuloa!

---

Ohjelmatoimisto ViihdeSallap Oy

Tapionkatu 4 A 7, 40100 Jyväskylä

www.viihdesallap.fi 

Facebook: Ohjelmatoimisto ViihdeSallap

Instagram: @viihdesallap

« Takaisin