Sami Saaren ja Juha Suosalon välissä on Carilainen Sportin valikoimista löytyviä suksia sekä pinta- että pohjapuoli kameraa kohti.

Sami Saaren ja Juha Suosalon välissä on Carilainen Sportin valikoimista löytyviä suksia sekä pinta- että pohjapuoli kameraa kohti.

Nyt on hyvä aika laittaa hiihtokalusto ajan tasalle

30.9.2015

Talvi lähestyy, ja parhaat kamppeet on tarjolla

Nyt on hyvä aika laittaa hiihtokalusto ajan tasalle

Sami Saaren ja Juha Suosalon välissä on Carilainen Sportin valikoimista löytyviä suksia sekä pinta- että pohjapuoli kameraa kohti.

Taisto Järvinen

Talven tulo ja lumen sataminen on ennalta arvaamaton juttu. Joskus talvi yllättää, joskus se antaa odotuttaa tuloaan. Varautumalla talven tuloon ja lumen satamiseen, ei isoja yllätyksiä ole odotettavissa.

Maastohiihto on yksi talven ykkösharrastuksista. Hiihdon välineet on hyvä laittaa iskuun ennen kuin niiden käyttökausi alkaa. Toisekseen itselle parhaiten sopivat välineet ovat tarjolla sesongin alkuvaiheessa.

Varma merkki maastohiihtokauden lähestymisestä Carilainen Sportin Hiihtokauden avajaismarkkinat Ähtäri-hallissa. Tänä syksynä kyseinen tapahtuma järjestetään kolmipäiväisenä 9. – 11. 10. Tapahtumassa on esillä liikkeen tarjonnan koko kirjo. Tuotteita ja välineitä esittelemässä ovat tärkeimpien maahantuojien edustajat sekä liikkeen omat yhteistyökumppanit.

Juha Suosalo painottaa Carilainen Sportin olevan kaikkien hiihtoa ja talvella tapahtuvaa kestävyysliikunta harrastavien ostospaikka.

  • Liikkeestämme ja Hiihtokauden avajaismarkkinoilta löytyy välineet ja tarvikkeet maastohiihtoon kaikille, niin lapsille kuin aikuisille ja yhtä hyvin huipputason kilpahiihtäjille kuin kuntohiihtoa harjoittaville henkilöille. Valikoimissamme on myös tekstiilituotteet ja tossut monenlaiseen kestävyysliikuntaan.

Sami Saari sanoo hiihtokauden avajaismarkkinoille tuotavan noin 2000 paria suksia ja kaikki hiihdossa tarvittavat välineet ja oheistuotteet.

  • Suksimerkkejämme ovat Fischer, Rossignol, Atomic ja Yoko. Sukset siteinen saa heti mukaan. Paikalla on suuri joukko hiihdon asiantuntijoita, joten välineiden valinta on helppoa.

 Carilainen Sportin Hiihtokauden avajaismarkkinat on valtakunnallisesti tunnettu alan huipputapahtuma, johon asiakkaita tulee Helsingin ja Lapin väliltä. Tapahtumassa ovet ovat avoinna pe 9.10. klo 12-18, la 10.10. klo 10-17 ja su 11.10. klo 10-14.

Verkkokauppa avautuu

Uutta Carilainen Sportin toiminnassa tulee olemaan verkkokaupan avautuminen lähiaikoina, jo ennen joulua.

Saari ja Suosalo tietävät, että kivijalkakauppa on ja tulee olemaan maastohiihdon välinekaupan peruskonsepti, mutta verkkokaupalla haetaan uutta asiakaskuntaa.

  • Suksia voi olla vaikea hankkia näkemättä ja kokeilematta. Sen sijaan voiteet, sauvat, tekstiilit ja monet muut tuotteet sopivat verkkokauppaan, kun ostaja tietää haluamansa tuotteet.

Tärkeä palvelu Carilainen Sportin kivijalkaliikkeessä on jälkimarkkinointi, etenkin suksien voitelu ja voiteluohjeiden antaminen ostajille sekä suksien huollot hiontoineen. Hiontaa liikkeessä tekee Ilkka Lamminsivu.

Ähtäriläisen liikkeen autoja nähdään myös ensi talvena merkittävissä hiihtotapahtumissa, jolloin on helppo tehdä välinehankintoja ja saada ensi käden tietoa hiihtovälineistä.

Yhteystiedot:

Carilainen Sport

Jokenkuja 1, 63700 Ähtäri

040 547 9466, 0400 808 676

ja 044 555 3646

www.carilainensport.fi

 

 

 

 

 

 

 

« Takaisin