Alajärven Luoma-aholla on luvassa hauskaa nukketeatteria.

Alajärven Luoma-aholla on luvassa hauskaa nukketeatteria.

Nukketeatteri Pikku Aasi antaa Punahilkalle uusia sävyjä

27.10.2016

Alajärven Luoma-aholla on luvassa hauskaa nukketeatteria.

Nukketeatteri Pikku Aasi vie lapset Punahilkan maailmaan la 29.10. Valtakunnallisella kyläelokuvafestivaalilla Alajärven Luoma-aholla. Nukketeatteriesitys alkaa klo 14 Luoma-ahon koululla. Sen jälkeen Pikku Aasin teatteriväki järjestää lapsille pienen nukketeatterikurssin. Samanaikaisesti tarjolla on myös kyläyhdistyksen maalaustyöpaja.

Ammattilaisnukketeatteri Pikku Aasi toimii kiertävänä lastenteatterina, mutta sillä on myös oma teatteritila Vaasassa. Nukketeatteri sopii kaikenikäisille, sillä sadut, musiikki ja leikit ovat iättömiä. Lapset pyritään ottamaan mukaan näytelmän kulkuun tavalla tai toisella. Nuken ja lapsen kohtaaminen nukketeatterissa tuottaa lapselle unohtumattomia elämyksiä.  Esitys kestää noin 35 minuuttia ja se on ilmainen.

Esityksen jälkeen Pikku Aasin teatteriväki ohjaa lapsille pienen nukketeatterikurssin. Sen aikana valmistetaan oma käsinukke. Kurssi kestää 2 tuntia ja se on suunnattu 6-12-vuotiaille. Lapsilta peritään materiaalimaksua 10 €/ lapsi. Mukaan mahtuu enintään 15 lasta. Ilmoittautumiset Elina Förstille pe 28.10. mennessä: (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen) tai 044 557 4667.

Nukketeatterikurssille voidaan ottaa vain rajattu määrä osallistujia, joten Luoma-ahon kyläyhdistys järjestää samanaikaisesti myös maalaustyöpajan lapsille. Maalaustyöpajan osallistumismaksu on 5 € lapsi.

Tapahtumapaikkana toimii Luoma-ahon koulu (Vimpelintie 591, Alajärvi). Sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee kyläelokuvafestivaalien pääpaikka, Luoma-ahon nuorisoseura. Lisätietoja festivaalista osoitteesta www.kylaelokuva.fi

« Takaisin