Nahkapaikan myyjät Eila ja Kaisa iloitsevat kevätuutuuksien saapumisesta.

Nahkapaikan myyjät Eila ja Kaisa iloitsevat kevätuutuuksien saapumisesta.

Nahkapaikka on tulvillaan kevään uutuuksia asiakkaiden iloksi

15.3.2023

Vivi Triballi

Nahkapaikka on maankuulu kenkien, laukkujen ja nahkatakkien myymälä Tuurin Onnenkylässä. Perheyritystä sekä tukkukauppaa vähittäismyyntiasiakkaille pyörittävät veljekset Antti ja Mikko Toivonen. Talvi on nyt tehnyt tilaa kevään ja kesän uutuuksille, joita liike on tulvillaan. Nykyaikainen ja modernisti uudistettu liike onkin monien mielestä hyvän tarjonnan lisäksi ilo silmälle.

Koko perheen kenkäkauppa

Yksi Nahkapaikan päämyyntiartikkeleista on kenkien myynti.

  • Meiltä löytyy huomattava valikoima erilaisia kenkiä koko perheelle, niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Kevään malleja muotiväreineen on nyt saatavilla, kertoo Antti Toivonen.

Nahkapaikassa on myynnissä muun muassa Marco Tozzi, Tamaris, Guess, Skechers, Tommy Hilfiger, Rieker, Vans, Vagabond, Calvin Klein,  Adidas ja  Gant  - yhteensä sata eri merkkiä. Siinä missä erityisesti nuorilla talven suosikkikenkä on ollut maihari, on kesän suosituimpia jalkineita erilaiset tennarit.

  • Nuoret suosivat tiettyjä merkkejä, joita meillä on valikoimissa runsaasti eri malleja. Myös juhla-aika on tulossa ja juhliin sopivilla kengillä ja laukuilla on kova kysyntä vähän myöhemmin keväällä, kertoo Mikko Toivonen.

Palvelu on asia, mistä asiakkaat ovat erityisen iloisia.

  • Meillä saa opastusta ammattitaitoisilta myyjiltä oikeanlaisen kengän tai muun tuotteen ostamiseen ja asiakkaat ovatkin oppineet kysymään rohkeasti kun tarvitsevat apua, kertovat veljekset.

Matkalaukkuja laaja valikoima

Matkustaminen on taas päässyt kunnolla vauhtiin ja Nahkapaikasta voi löytää omaan värimaailmaan, tarpeisiin ja mieltymyksiin sopivan matkalaukun.

  • Laukkuja on eri väreissä ja kokoja ja laatumerkkejä löytyy moneen menoon, sanoo Mikko Toivonen.
  • Asiakkaat ovatkin nykyään aika avoimia värien suhteen, niin asusteiden kuin kenkä- tai laukkuhankintojen suhteen, Antti Toivonen jatkaa.

On hyvä huomioida, että kun ostaa laatulaukun matkoja varten, niin tuote kestää kovempaakin käyttöä.

  • Esimerkiksi Samsoniten matkalaukuissa on pääsääntöisesti viiden vuoden takuu, Mikko Toivonen muistuttaa.

Laatumerkkejä kilpailukykyiseen hintaan

Nahkapaikka myy monipuolisesti kenkiä, laukkuja, takkeja, vaatteita, käsineitä ja lompakoita koko perheen iloksi. Valikoima pitää sisällään myös reput.

Liiketila on remontoitu katosta lattiaan vuonna 2015 ja useilla merkeillä on omat osastonsa. Liikkeessä onkin ilahduttavasti tilaa kierrellä, katsella ja sovitella tuotteita. 

  • Meille tullaan ostoksille varsinkin lomasesonkien aikana kaukaa ja perhekunnittain, kertoo Antti Toivonen.

Hyvistä tuotteista täytyy maksaa vähän enemmän, mutta hinnat kestävät kilpailua.

  • Pyrimme pitämään hinnat kilpailukykyisinä. Vuosikymmeniä vanhan mottomme mukaisesti tahdomme tarjota asiakkaillemme laatutuotteita edullisesti, vakuutetaan Nahkapaikasta.

« Takaisin