Mika Temonen ja Kari Hirvonen toivovat Mustikkavuoren tanssilavan täyttyvän iloisista kesäillan viettäjistä hyvien artistien tahdittamina.

Mika Temonen ja Kari Hirvonen toivovat Mustikkavuoren tanssilavan täyttyvän iloisista kesäillan viettäjistä hyvien artistien tahdittamina.

Mustikkavuoren lava Ähtärissä kutsuu tanssikansaa

16.5.2019

Mustikkavuoren lava Ähtärissä kutsuu tanssikansaa 

Ähtärin kauniilla Mustikkavuoren tanssilavalla tanssitaan jälleen monien vuosien jälkeen! Nostalgisen tanssipaikan ovat herättäneet uudelleen yrittäjät Mika Temonen ja tangokuningas Kari Hirvonen. Yhdessä tuumin miehet haluavat vaalia Mustikkavuoren legendaarista lavaa ja siksi tulevana kesänä Mustikkavuorella nautitaan hyvästä tanssimusiikista.

Lavan valloittavat kesän aikana tunnetut suomalaisartistit ja -orkesterit, ajatuksella jokaiselle jotakin. -Tänä kesänä odotamme lavalle runsaasti tanssin ystäviä läheltä ja kaukaa, Mika Temonen kertoo. Viime kesänä Hirvosen 15-vuotista tangokuninkuutta juhlittiin juuri täpötäydellä Mustikkavuoren lavalla juhlatanssien merkeissä ja siitä miehet saivat ajatuksen yhteistyöstä. He ovat onnellisia siitä, miten ihmiset jo odottavat tulevaa kesää ja paikalliset ovat ylpeitä omasta tanssilavastaan.  -Arvostan suuresti suomalaista tanssilavakulttuuria ja omalta osaltani haluan olla sitä edistämässä. Tällaisia paikkoja ei nykypäivänä enää ole paljon, kun vertaa mitä niitä on ennen ollut, tanssilavoja kiertänyt Hirvonen huomauttaa.

 

Tanssin huumaa keskiviikkoisin

Mustikkavuoren tanssi-illat järjestetään keskiviikkoisin (klo 19.00 – 23.30, karaokea ravintolan puolella klo 19.00 - 00.30). Mustikkavuorella esiintyvät 26.6. Pekkaniskan Pojat, 3.7. Kari Hirvonen & Onnentähti, 17.7. Markku Aro & Diesel, 24.7. Leif Lindeman & Amore, 31.7. Tulipunaruusut ja 7.8. Kyösti Mäkimattila & Varjokuva ja Kanarian Mikki. Lipunmyynti aloitetaan joka tanssi-ilta klo 18.30.

Anniskelusta Mustikkavuorella vastaa Pub P-51 ja tämän lisäksi kahvia ja pientä purtavaa saa puffetista.

« Takaisin