Tuurin Musti ja Mirri -liikkeessä asiakkaita palvelevat Pauliina ja Eveliina Anttila sekä Reetta Isomaa.

Tuurin Musti ja Mirri -liikkeessä asiakkaita palvelevat Pauliina ja Eveliina Anttila sekä Reetta Isomaa.

Musti ja Mirri -liike muutti keskeiselle liikepaikalle Tuurissa

7.4.2016

Tuurin Musti ja Mirri -liikkeessä asiakkaita palvelevat Pauliina ja Eveliina Anttila sekä Reetta Isomaa.

Taisto Järvinen

Toive toteutui: Myymälä nyt Kauppakylän puuronsilmässä monien palvelujen keskellä

Musti ja Mirri -liike Tuurissa muutti ajanmukaisiin tiloihin Onnentien varrella. Musti ja Mirrin muutto tapahtui ja avajaismarkkinat sijoittuivat ajankohtaan, jolloin liike Tuurissa tuli kuuden vuoden ikään.

  • Uusia liiketiloja on odotettu ja toivottu jo jonkin aikaa. Tarvitsimme uudet toimitilat ennen kaikkea siksi, että saamme tilat, joissa tuotteet saadaan esille uuden Musti ja Mirri -konseptin mukaisesti.
  • Uudessa toimipaikassa on tilaa 200 neliömetriä. Väljemmät tilat mahdollistavat paremman tuotteiden esille asettelun.
  • Liikepaikkana Onnentie 4 – 6 on juuri sellainen, joka oli toiveissa, olemmehan Kauppakylän pääväylän varrella, Tuurin Musti ja Mirri liikkeen yrittäjä Eveliina Anttila kiteyttää.

Uudistuneen Tuurin Musti ja Mirri -liikkeen palveluihin on tulossa myös uusia toimintoja. Pentutreffejä tullaan järjestämään jo toukokuun aikana. Treffien tavoitteena on pentujen käyttäytymisen ja sosiaalisen kanssakäymisen tutuksi tekeminen. Samalla saavat pennun omistajat vaihtaa ajatuksia.

Hevos- ja koiraluontaishoitaja Marika Kuoppala vierailee liikkeessä toukokuun 15. päivänä. Tulossa on lisäksi mm. kissapäiviä ja rotukissaesittelyjä. Toiveena Tuuriin olisi kokonaisvaltainen palvelu lemmikeille mm. klinikka, mutta tässä vaiheessa sen toteutuminen ei ole ajankohtainen. Lisää tietoa tapahtumista Facebook-sivuilta.

Kevät on vilkasta aikaa lemmikeille

Lemmikkieläinten parissa tapahtuu keväällä monia merkittäviä asioita. Koirien sektorilla paneudutaan turkin hoitoihin, kuten pesuihin, harjauksiin ja trimmauksiin. Lisäksi lämpö- ja kura-asut jäävät vähitellen pois käytöstä ja tilalle tulevat märän ilman asut. Sademantteleita ja -haalareita on hyvä käyttää, niin koiraa ei tarvitse välttämättä pestä joka sadelenkin jälkeen.

  • Kevät on pentujen hankkimisen aikaa jo senkin johdosta, että kesällä on helpompi touhuta pennun kanssa ja tulossa oleva kesäloma antaa siihen enemmän aikaa. Pentuja varten liikkeessämme on tarjolla ruoat, herkut, luut ja välineet pentujen aktivoimiseen.
  • Kissoille on uusia juttuja aktivoimiseen, kuten pelejä ja pyöriviä palloja. Jyrsijöille on tarjolla aikaisempaa laajemmat valikoimat ruokaa, herkkuja ja kuivikkeita.
  • Ihmisillä on entistä enemmän lemmikkejä ja niiden hyvinvointiin halutaan panostaa. Niinpä alalle tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja -palveluja.

Uutena palveluna Tuurin Musti ja Mirri -liikkeessä on lemmikkien kynsienleikkauspalvelu, jota tekee Reetta Isomaa. Myös trimmauspalvelu on mahdollista jatkossa.

Yhteystiedot:

Musti ja Mirri Tuuri

Onnentie 4 – 6

040 960 7790

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

Liike avoinna: ma-to 10-18, pe 10-19, la 10-17.

« Takaisin