Tuomo Salo-Tuisku on Seinäjoen Mustekolmion tuore yrittäjä Joupin Citymarketissa. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Tuomo Salo-Tuisku on Seinäjoen Mustekolmion tuore yrittäjä Joupin Citymarketissa. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Mustekolmio saapui Joupin Citymarkettiin

21.10.2015

Tuomo Salo-Tuisku on Seinäjoen Mustekolmion tuore yrittäjä Joupin Citymarketissa. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Jussi Mustikkamaa

Joupin Citymarketin käytävän liikepaikoille saapui tänä vuonna Mustekolmion myymälä, jossa voi täyttää muste- tai lasertulostimien muste- ja väripatruunat.

Seinäjoen Mustekolmion yrittäjä Tuomo Salo-Tuisku kertoo, että myymälästä saa täytön lisäksi uusia mustepatruunoita ja muita tulostamiseen liittyviä tarvikkeita sekä tulostuspapereita.

– Mustepatruunat ovat kuluvia osia ja niitä ei voi täyttää loputtomasti, ja kaikkia ei voi täyttää ollenkaan, Salo-Tuisku toteaa.

Tarvikepatruunat ovat edullisempia kuin tulostinmerkkien omat merkkituotteet. Silti tyhjentyneelle mustepatruunalle yleisin ja suositeltava vaihtoehto on täyttäminen.

– Lähden aina suosittelemaan asiakkaalle, että täyttö on se edullisin vaihtoehto.

Tulostimia käyttävät ihmiset ovat koko ajan enemmän ja enemmän oppineet käyttämään täyttöpalveluja. Silti joka päivä liikkeeseen tulee asiakas, joka kysyy sitä, että voiko mustepatruunoita oikeasti täyttää.

– Pitkälti ollaan menty siten, että levitämme tätä tietoutta.

Lasertulostimissa käytännössä lähes kaikki säiliöt ovat täytettäviä, ja mustetulostimissa kannattaa ottaa vanha patruuna mukaan liikkeeseen, jotta voidaan tutkia, että onnistuuko täyttö. Yleensä se onnistuu.

– Kun vanha patruuna on mukana, niin täällä selviää, että mitä sille voi tehdä.

 

Täyttö kauppareissun aikana

Monesti Mustekolmion asiakkaat tuovat Tuomo Salo-Tuiskulle patruunan täytettäväksi ja käyvät sillä aikaa ostoksilla kaupassa marketin puolella. Täyttöön menee yleensä aikaa noin 15 minuuttia. Jos täyttö ei onnistu, niin asiakkaalle tarjotaan tarvikepatruunaa hyllystä.

– Asiakas päättää, mitä tehdään. Jos täyttö ei onnistu, niin siitä ei veloiteta mitään.

Mustekolmio tarjoaa asiakkailleen täytön suhteen kahden kuukauden toimivuustakuun. Mustepatruunan voi yleensä käyttää yhdestä kolmeen kertaan.

Mustekolmion pääpaikka on Kuopiossa ja yrityksellä on tällä hetkellä yksitoista yrittäjävetoista toimipistettä eri puolella Suomea. Tuomo Salo-Tuisku oli työssä edellisessä työpaikassaan Seinäjoen Anttilassa lähes viisitoista vuotta. Nyt oli aika lähteä yrittäjäksi.

– Tuli halu kokeilla jotain uutta, hän kertoo.

Mustekolmion Seinäjoen pisteessä on myös äänilevyjen, konsolipelien ja elokuvien myyntiä. Tilauksesta löytyy myös tallenteiden ja musiikin fanituotteiden tilauspalvelu Keski-Euroopasta. Hyllystä löytyy myös vinyylilevyjä, joiden kysyntä on koko ajan kasvussa.

« Takaisin