Markkinoita ovat järjestämässä  Kari Ruuska (vas.), Ari Koskela, Marko Rahkonen, Susanna Kuorikoski, Antti Vähäoja sekä Matti Mustajärvi.

Markkinoita ovat järjestämässä Kari Ruuska (vas.), Ari Koskela, Marko Rahkonen, Susanna Kuorikoski, Antti Vähäoja sekä Matti Mustajärvi.

Mosalan Markkinat kutsuu Kaustiselle

7.7.2021

Tomi Olli

Kaustisella tapahtuu, kun Mosalan Markkinat järjestetään tulevana lauantaina 10.7. Hotelli Kaustisen ja Mosala Campingin piha-alueilla. Paikalle saapuu paljon mukavaa tarjoavia, perinteisiä markkina- ja rompemyyjiä. Lisäksi tunnelmaa voi nostaa karaokessa hotellin terassilla, ja myös tanssi on enemmän kuin sallittua. Hotellinjohtaja Susanna Kuorikosken mukaan tapahtumassa ei unohdeta lapsiakaan.

- Heille on luvassa muun muassa talutusratsastusta ja kotieläimiä. Kenenkään ei myöskään tarvitse olla nälässä, siitä pitävät huolen monet ruokakojut.

Mukavaa menoa on tarjolla myös illalla, kun markkinajatkoilla hotellin terassilla esiintyy Janne Hietala.

Markkinamyyjiä mahtuu myös vielä mukaan, ilmoittautumiset voi tehdä numeroon 040 865 5720, paikkamaksu on kaksikymmentä euroa. Lisätietoa tapahtuman oheisohjelmasta löytyy Hotelli Kaustisen Facebook-sivulta.

Monenlaista mukavaa

Korona-aika koetteli myös Hotelli Kaustista, mikä näkyi jäähyllä olleessa viihdetarjonnassa. Kuorikoski huokaa helpotuksesta, kun esiintyjät saapuvat viimeinen Keski-Pohjanmaalle.

- Markkinapäivä on startti takaisin normaaliin. Samana viikonloppuna järjestettävät festivaaliravit ja käynnistyvä kansanmusiikin festivaaliviikko takaavat, että väkeä on Kaustisella
liikkeellä runsaasti.

Hotelli Kaustisen lavalla tullaan näkemään myös ainakin 31.7 Tauski, 18.9 Lasten suurdisco Dj Etutukka, 18.9 Sinkkubileet Dj Etutukka, 1.10 Kake Randelin sekä 9.10 Chorale.

« Takaisin