Jukka Perämäki on kierrellyt muutakin kuin tahkoa. Esimerkiksi kansainvälisissä moottorisahakilpailuissa, joista tuliaisina mm. joukkuemaailmanmestaruus 2012 ilomantsilaisten Jarmo Laatikaisen ja Vesa Kurjen kanssa. Kuva: Juho Paananen

Jukka Perämäki on kierrellyt muutakin kuin tahkoa. Esimerkiksi kansainvälisissä moottorisahakilpailuissa, joista tuliaisina mm. joukkuemaailmanmestaruus 2012 ilomantsilaisten Jarmo Laatikaisen ja Vesa Kurjen kanssa. Kuva: Juho Paananen

Moottorisahakilpailut lauantaina Kauhajoella

30.9.2015

Moottorisahakilpailut lauantaina Kauhajoella

Jukka Perämäki on kierrellyt muutakin kuin tahkoa. Esimerkiksi kansainvälisissä moottorisahakilpailuissa, joista tuliaisina mm. joukkuemaailmanmestaruus 2012 ilomantsilaisten Jarmo Laatikaisen ja Vesa Kurjen kanssa. Kuva: Juho PaananenJukka Perämäki on kierrellyt muutakin kuin tahkoa. Esimerkiksi kansainvälisissä moottorisahakilpailuissa, joista tuliaisina mm. joukkuemaailmanmestaruus 2012 ilomantsilaisten Jarmo Laatikaisen ja Vesa Kurjen kanssa. Kuva: Juho Paananen

Myös Kauhajoella kivijalkaliikettä pitävän LoukkoMotorsin laajalla piha-alueella (Topeeka 73) Suupohjan Metsäpalvelut järjestää yhteistyössä em. liikkeen kanssa lauantaina 3.10.2015 moottorisahakilpailun SM-kilpailun sääntöjen mukaisesti. Kilpailu alkaa aamusella kello yhdeksän.  

Pohjanmaan alueella vastaava järjestetään ensimmäistä kertaa, joten mukaan on ilmoittautunut Suomen huippusahaajia ympäri maatamme.  Lauantaina lähimaakunnista kilpailuun osallistuvat voivat siis ottaa samalla mittaa ja haastaa mm. moottorisahauksen MM-mitalisti, MM-joukkuekultaa 2012 napanneen Jukka Perämäen, entisen metsurin ja nykyisen kirvesmiehen Kuortanehen Mäyrystä.  

Kilpailun ennakkojärjestelyistä päävastuun ottanut isojokelainen Juho Paananen on tyytyväinen osallistujien määrään ja laatuun.

- Kaukaisimmat kilpailijat ovat tulossa Ivalosta ja Savukoskelta saakka, Paananen kertoo ja kertoo myös sen, että aikoo itsekin osallistua mittelöön.

Kilpailut alkavat ensi lauantaina siis kello 9.00 ja palkinnot tullaan jakamaan kello 13. paikkeilla.  Kilpailuun osallistuvilla on päivän aikana viisi erilaista tehtävää, joista saatavat pisteet lasketaan yhteen paremmuuden selvittämiseksi.

- Kilpailun kokonaisluonne on sellainen, että osallistujilta vaaditaan niin nopeutta, tarkkuutta kuin taitoa, Paananen muistuttaa.

Yleisölle ilmaisen moottorisahakilpailun juontaa maankuulu sahaspesialisti Jukka Peltonen, joka myös selostaa yleisölle, mitä kilpailussa kulloinkin tapahtuu.

Sahakilpailun lisäksi Loukon piha-alueelle on rakennettu Metsäteemapäivä, jonka esittelyissä ja koekäytöissä ovat uudet kotimaiset Can-Am PRO -mallin traktorimönkijät, Japa- ja Nokka -tuotteet, Aspen ympäristöystävälliset polttoaineet sekä Husqvarna moottorisahat ja varusteet.

Kilpailun seuraamisen, Metsäteemapäivän kiertämisen ja mahdollisten ostosten ohessa voi käydä vaikkapa nuotiolla paistamassa Loukon tarjoamat makkarat.

Järjestäjät toivottavat yleisön sankoin joukoin tervetulleeksi seuraamaan uutta ja mielenkiintoista tapahtumaa.  

Lisää tapahtumasta

Juji Loukko 0503870800

www.loukko.com

 

 

 

« Takaisin