Jukka Sillanpää sekä Tara Tavisalo ja Tiina Sillanpää täysautomaattisen mattojen tasopesukoneen äärellä Pesula Helmen Seinäjoen toimipaikassa.

Jukka Sillanpää sekä Tara Tavisalo ja Tiina Sillanpää täysautomaattisen mattojen tasopesukoneen äärellä Pesula Helmen Seinäjoen toimipaikassa.

Monipuoliset pesulapalvelut Pesula Helmen tarjottimella

5.12.2018

Taisto Järvinen

Ilmajoen Pesulalla toimipaikat myös Seinäjoella ja Kauhajoella

Kuluvan vuosituhannen alkupuolella perustettu Ilmajoen Pesula Oy on laajentanut toimintaansa viime vuosien aikana, ja perustanut Pesula Helmi -toimipaikat Seinäjoelle ja Kauhajoelle. Yrityksellä on lisäksi töiden vastaanotto- ja luovutuspiste Ikaalisten Värisilmä -liikkeen yhteydessä. Yritysryppääseen kuuluu myös Pohjanmaan Puhdistuspalvelu.

Yrittäjät Tiina ja Jukka Sillanpää sanovat pesulatoiminnan pääpaikan olevan edelleen Ilmajoella. Kahden Pesula Helmen toimipaikan myötä kaikki pesula-alan palvelut ovat asiakkaiden saatavilla.

  • Pesemme periaatteessa kaikenlaista pyykkiä. Käytämme pesuissa turvallisia ja ekologisia emulsioaineita. Emme käytä terveydelle vaarallisia liuottimia.
  • Mattojen peseminen on yksi tärkeä toimintamuoto. Pesemme myös vanhoja mattoja ja ryijyjä, jopa 1800-luvulla valmistettuja ryijyjä olemme pesseet.
  • Pesemme juhla-asuja, liinavaatteita, pöytäliinoja sekä hotellien ja ravintoloiden tekstiilejä. Myös työvaatteita pesemme, kuten myös muuta pyykkiä. Lukumääräisesti pesemme enemmän yksityishenkilöiden pyykkiä, mutta liikevaihdolla mitattuna yrityksiltä tulee pestävää hieman enemmän.

Pesula-auto palvelee

Ilmajoen Pesulan ja Pesula Helmien palveluun kuuluu pesula-auton liikennöinti. Pesula-auto ajaa nykyisin viikoittain reittiä Seinäjoki-Alavus-Ähtäri. Pestäviä tuotteita otetaan kyytiin ja palautetaan pestyinä reitin varrella asiakkaan haluamista pisteistä. Soitto pesulaan, niin pestävät tuotteet haetaan.

  • Pesuloidemme toiminta-alueena on koko Pohjanmaa. Voimme lisätä pesula-auton reittejä sinne, missä asiakkaamme haluavat auton ajavan. Selvää toki on, että asiakkaita pitää olla tietty määrä. Auton reitti etenkin Vaasan suuntaan kiinnostaa, Sillanpäät sanovat.

Laitteiden omaa maahantuontia

Ilmajoen Pesulan ja Pesula Helmien koneet ja laitteet ovat ajan tasalla. Ajantasaisuuden varmistaa oma laitteiden maahantuonti. Ilmajoen Pesulan sisaryritys PPP-Koneet tuo maahan ja myy uusia korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä pesula- ja puhdistusalan laitteita lähinnä yritys- ja laitoskäyttöön. Myös käytettyjä koneita ja laitteita on myytävänä.

  • Tuomme mm. täysautomaattisia pesukoneita ja matonpesukoneita, mattolinkoja, tamppauskoneita, silityskeskuksia, viimeistelykoneita sekä kuivausrumpuja, mankeleita ja linkoja.

Tiina Sillanpää on perustanut Ilmajoen Pesulan vuonna 2004 työllistääkseen itsensä. Tänä päivänä pesula- ja tuontitoiminta työllistää sesonkeina seitsemän henkilöä. Yrityksen palveluksessa on Tiina ja Jukka Sillanpään lisäksi Asta Ketoja, Pauli, Tara ja Daniel Tavisalo sekä Markku Sillanpää.

Ilmajoen Pesula Oy

www.ilmajoenpesula.fi

Pesula Helmi Seinäjoki

Pesula Helmi Kauhajoki

www.pesulahelmi.fi

PPP-Koneet

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

040 722 9352

« Takaisin