Myyntijohtaja Jaakko Ulvinen toivottaa ihmiset tervetulleiksi liikkeeseen.

Myyntijohtaja Jaakko Ulvinen toivottaa ihmiset tervetulleiksi liikkeeseen.

Monipuolinen Arton Auto

22.7.2021

Aleksi Mansikkamäki

Tervajoella sijaitseva Arton Auto Oy on täyden palvelun autoliike, jossa saman katon alla sijaitsevat myös valtuutettu merkkikorjaamo ja autohuolto. Yritykseltä löytyy laaja valikoima vaihtoautoja, uusia autoja ja vähän ajettuja esittelyautoja.

-Panostamme valikoimassa ja palveluissa laatuun sekä monipuolisuuteen, voidaksemme palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja kattavasti, kertoo myyntijohtaja Jaakko Ulvinen.

Arton Auto on Dacian, Hyundain, Isuzun, Renaultin ja Subarun merkkiliike. Valikoimasta löytyy luonnollisesti myös monien muiden merkkien vaihtoautoja. Kaikkiaan ostajaa odottelee jatkuvasti noin 300 menopeliä. Liikkeen huolto palvelee edustusmerkkien ohella myös kaikkia muitakin automalleja.

-Suosituimmat merkkimme ovat viime vuosina olleet ehdottomasti Hyundai ja Renault. Kyseisten merkkien myyntilukemat kulkevat rintarinnan.

Viime vuosina kovasti suosiota kasvattaneet sähkö- ja hybridiautot ovat myös yksi liikkeen myyntivalteista.

-Markkinoille tulee jatkuvasti eri merkeiltä uusia malleja, ja sen myötä lisäämme sähköautojen valikoimaamme.

Laaja asiakaskunta

Myyntijohtaja Ulvinen kertoo asiakkaiden saapuvan liikkeeseen ympäri Suomea, mutta pääasiassa Vaasa-Seinäjoki -akselilta sekä Vöyrin ja Jalasjärven suunnalta. Merkittävä osa kaupoista tehdään myös netin välityksellä.

-Netissä käytävä kauppa on yleistynyt viime vuosina, ja varsinkin näin koronan aikana ihmiset ovat käyneet vähemmän liikkeessä. Koko valikoimamme on nähtävillä netissä, ja siihen pääsee tutustumaan verkkosivuillamme.

Arton Auto hoitaa myös toimitukset muille paikkakunnille, ja kaupankäynti voidaan käydä tarvittaessa kokonaisuudessaan netin välityksellä.

-On myös asiakkaita, joiden ääntä emme kuule välttämättä ollenkaan, vaan kauppa hoidetaan kokonaisuudessaan sähköpostin välityksellä toimittaessamme auton heille pihaan.

-Suosittelen kuitenkin tulemaan liikkeeseen, sillä silloin asiakas näkee omin silmin auton, josta kauppaa tullaan mahdollisesti käymään. Usein myös ihmisten välinen kanssakäyminen on helpompaa kasvotusten, toteaa Ulvinen.

Myyntijohtaja Ulvinen painottaa Arton Auton olevan liike, jossa panostetaan hyvää laatuun, asiakaspalveluun, kattavaan valikoimaan ja laadukkaaseen huoltoon.

-Toivotan kaikki tervetulleeksi tutustumaan valikoimaan, kyselemään autoistamme ja vaikka juomaan kupin kuumaa kahvia.

 

Yhteystiedot

Kaupparaitti 17, 66440 Tervajoki

Puh. 010 5044 395

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

www.artonauto.fi

« Takaisin