MLL Pohjanmaan piiri järjestää yhdessä Kyläkaupan kanssa Pop up -perhepäivän Tavarapuodin Keskustorilla lauantaina 10.3.2018 klo 12-16.

MLL Pohjanmaan piiri järjestää yhdessä Kyläkaupan kanssa Pop up -perhepäivän Tavarapuodin Keskustorilla lauantaina 10.3.2018 klo 12-16.

MLL:n pop up -perhepäivä Kyläkaupalla lauantaina

8.3.2018

MLL Pohjanmaan piiri järjestää yhdessä Kyläkaupan kanssa Pop up -perhepäivän Tavarapuodin Keskustorilla lauantaina 10.3.2018 klo 12-16.

Lauantaina 10.3. Kyläkaupan Tavarapuodin Keskustorille saapuu Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjanmaan piiri paikallisyhdistysten kanssa esittelemään toimintaansa. Pop up -perhepäivä alkaa klo 12 MLL:n järjestöpäällikkö Arja-Liisa Maunon lausumilla alkusanoilla. Koko perheelle on luvassa ohjelmaa aina klo 16 asti. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä MLL Pohjanmaan piiri ja Kyläkauppa.

Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua muun muassa MLL:n kylämummo-, perhekahvila- ja tukihenkilötoimintaan. Lapsille Keskustorilla on tapahtuman ajan pomppulinna, leikkinurkka, piirustuspaikka, kasvomaalausta ja kylämummojen satunurkka. Lisäksi MLL:n vapaaehtoiset jakavat ilmapalloja ja tarjoilevat mehua lapsille. Keskustorilla on mahdollisuus tavata Kyläkaupan Ykä Yksisarvinen klo 12, 13, 14 ja 15 sekä osallistua lasten lauluhetkeen klo 12.30, 13.30, 14.30 ja 15.30. Tapahtuman aikana MLL:n vapaaehtoisia on kassoilla tarjoamassa pakkausapua sitä haluaville. Perhepäivään osallistuu myös lasten rakastama Kyläkaupan Tuula.

Jäsenhankintakampanja käynnissä

MLL juhlii satavuotista taivaltaan vuonna 2020. Valtakunnallisena tavoitteena on saada 100 000 jäsenen raja rikottua juhlavuoteen mennessä. Tällä hetkellä jäsenmäärä on noin 87 000. Koska Pohjanmaalla kaikki on komiaa ja suurta, MLL Pohjanmaan piirin tavoitteena on saada alueelleen 10 000 jäsentä eli noin 1600 uutta jäsentä. Joulukuun alussa 2017 alkanut jäsenhankintakampanja jatkuu kuluvan vuoden joulukuun alkuun asti ja jäsenhankinta-aikana MLL Pohjanmaan piiri tekee yhteistyötä muun muassa Kyläkaupan kanssa. Tästä yhteistyöstä on lähtöisin myös nyt järjestettävä pop up -perhepäivä.

Lauantain tapahtumassa on mahdollista osallistua jäsenhankintakampanjaan ja liittyä MLL:n jäseneksi. Kaikki Kyläkaupalla tapahtumapäivänä liittyneet saavat kiitokseksi kahvikupongin, jolla pääsee kahvittelemaan kaikissa Kyläkaupan kahviloissa kyseisen päivän aikana.

Liittymällä jäseneksi olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille.  MLL:n jäsenyys on siis kannanotto lasten ja perheiden puolesta. Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenet ovat lisäksi oikeutettuja lukuisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin.

MLL on pienten puolella

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL koostuu Keskusjärjestöstä, 10 alueellisesta piiristä ja 556 paikallisyhdistyksestä. MLL Pohjanmaan piirin alueella on 39 paikallisyhdistystä.

MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

MLL:n toiminnassa on mukana 27 000 vapaaehtoista: tukioppilaita, yhdistysaktiiveja, kylämummoja ja -vaareja, perhekummeja tai muita tukihenkilöitä sekä auttavien puhelinten päivystäjiä. He tekevät vuosittain yhteensä yli 800 000 vapaaehtoistuntia lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen. MLL:n järjestämää toimintaa ovat esimerkiksi perhekahvilat, vertaisryhmät, kerhot, erilaiset koulutukset sekä avoimet tapahtumat, kuten pop up -perhepäivä Kyläkaupalla.  

« Takaisin