Kyläkaupan Miljoona Tivolissa iloitaan ja riemuitaan 13.8.2023 asti.

Kyläkaupan Miljoona Tivolissa iloitaan ja riemuitaan 13.8.2023 asti.

Miljoona Tivolissa viihtyy koko perhe

5.7.2023

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto kieputtaa kaikenikäisiä koko kesän aina 13.8.2023 asti. Tivolihuveista pääsee nauttimaan jokaisena kesäpäivänä kello 13-19. Tuttuun tapaan Miljoona Tivoli on alle 13-vuotiaille lapsille ilmainen. Jokaisen lapsen kohdalta perheille jää siis normaalirannekkeen hinta 34 euroa käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan.

Kattava laitevalikoima koko perheelle

Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on varmasti jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki. Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivatkin koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Kyläkaupassa on ilmaista tekemistä koko perheelle

Miljoona Tivolin ja Kyläkaupan Kesätanssien lisäksi Kyläkauppa tarjoaa kaikenlaista kivaa ilmaista tekemistä koko perheelle. Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto RiemuPark ja Aku Park ovat auki läpi vuoden, samoin Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, joen rannalla, on kaikkien käytössä ilmaiseksi. Lisäksi Kyläkaupan Minigolfrata Tuurinjoen rannassa tarjoaa mukavaa vaihtelua shoppailun lomassa.

Suuri maalaustapahtuma Kauppakadulla

Kyläkaupan Kauppakadulla järjestetään Suuri maalaustapahtuma maanantaina 10.7.2023 klo 10-15.

Paikalla on asiantuntevaa opastusta sekä maalaustarvikkeita käytössä ilmaiseksi. Voit halutessasi ottaa mukaan myös omat maalausvälineet.

Suomen Kuvataiteen päivää on vietetty vuodesta 2004 lähtien heinäkuun 10. päivänä. Päivä on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä. Kyläkaupan suuri maalaustapahtuma on osa valtakunnallista Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry:n organisoimaa tapahtumapäivää. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Muumi-leikkipuistossa ilmaiset toimintatuokiot lapsille joka päivä

Tänä kesänä Muumipuistossa järjestetään toimintatuokioita 26.6.-4.8.2023 joka päivä klo 12.30 ja 14.30. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä ei ole lapsiparkki, vaan Muumipuistossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Leikkihetkistä vastaava työntekijä on paikalla joka päivä klo 11-17, ja häneltä voi kysyä kaikkia alueeseen liittyviä asioita. Työntekijän tunnistat kirkkaan värisestä #visitalavus-paidasta tai huomioliivistä. Ohjattua toimintaa Muumipuistossa järjestävät yhteistyössä Alavuden kaupunki ja Töysän 4H-yhdistys.

Kyläkaupan Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Kyläkaupan Kesäjuna liikennöi Tuurin alueella jo neljättätoista kesää. Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella Miljoona Tivolin Tuurissa olon ajan, aina 13.8.2023 asti.

Kesäjunan reitti kiertää OnnenKengän edestä Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan ja Miljoona Tivolin kautta Kyläkaupan siniselle sisäänkäynnille ja siitä takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt OnnenKengän edestä tasalta ja puolelta.

« Takaisin