Miljoona Tivoli on kaikille ilmainen perjantaista sunnuntaihin 30.7.-1.8.2021.

Miljoona Tivoli on kaikille ilmainen perjantaista sunnuntaihin 30.7.-1.8.2021.

Miljoona Tivoli on ilmainen kaikille koko viikonlopun

28.7.2021

Kesän parhaat päivät lapsille ja itselle

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto, Miljoona Tivoli, on tulevana viikonloppuna maailman suurin kaikille ilmainen huvipuisto, sillä Kyläkauppa tarjoaa perjantaista sunnuntaihin 30.7.-1.8.2021 Miljoona Tivolin kaikille ilmaiseksi ikään katsomatta. Näinä kolmena päivänä kaikki – myös yli 13-vuotiaat - ovat siis tervetulleita viettämään aikaa ja nauttimaan tivolipäivästä koko perheen voimin ja ihan ilmaiseksi.

Kaikkina muina päivänä Miljoona Tivoli on ilmainen alle 13-vuotiaille ja normaali päiväranneke yli 13-vuotiaille maksaa 32 euroa. Ensi viikonloppuna tivolikävijöille jää siis jokaisen yli 13-vuotiaan perheenjäsenen kohdalta päivärannekkeen hinta käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan.

Miljoona Tivolin 15-vuotisjuhlavuosi – 79 päivää

Miljoona Tivolin juhlavuoden kunniaksi Vesa Keskinen päätti pidentää Miljoona Tivolin kestoajan 52 päivästä 79 päivään. Tivoli Sariola oli toiminut vuodesta 2007 eli 14 vuotta Miljoona Tivoli -nimellä Kyläkaupan pihamaalla. Joka vuosi se on ollut ilmainen alle 13-vuotiaille lapsille, joita Suomessa on noin 600 000. -Viime vuonna päätin tarjota Miljoona Tivolin kaikille suomalaisille ilmaiseksi koronan ”kunniaksi” 52 päivänä, kertoo Vesa Keskinen. Tänä vuonna siis on Miljoona Tivolin juhlavuosi: 15 vuotta iloa ja riemua ilmaiseksi alle 13-vuotiaille, Keskinen kertoo.

Noin 100 miljoonan euron ilmaiset pääsyliput lasten iloihin ja riemuihin

Monet kaupat, tavaratalot ja ostoskeskukset niin Suomessa kuin maailmallakin tuovat tapahtumiinsa kertaluontoisesti jonkun ilmaisen pikku karusellin. Kyläkauppa tuo kerralla koko tivoli Sariolan kaikkine laitteineen ja nyt jo 15. kertaa.

-Uskallan väittää, että mikään yksittäinen tavaratalo maailmassa ei ole tarjonnut yhtä paljon ilmaista iloa riemua lapsille kuin Kyläkauppa. Pelkästään Miljoona Tivolin 15 vuoden kesälahjaksi annettujen sisäänpääsylippujen arvo alle 13-vuotiaille on ollut noin 100 miljoonaa euroa, Keskinen toteaa lopuksi.

Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat Tivoli Sariolan laitteet sopivatkin koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Tänä vuonna 15 vuotta täyttävä Miljoona Tivoli on juhlavuotensa kunniaksi asiakkaiden ilona Tuurissa sunnuntaihin 15.8.2021 saakka.  Tivolihuveista pääsee nauttimaan jokaisena kesäpäivänä kello 13-19.

Hevisaurus Miljoona Tivolin päättäjäisissä

Miljoona Tivoli huipentuu sunnuntaina 15.8.2021 kello 15 alkaviin vauhdikkaisiin päättäjäisiin, jossa esiintyy koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus. Kyläkaupan erikoisetuna kaikki alle 13-vuotiaat pääsevät päättäjäiskonserttiin ilmaiseksi. 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat ostaa 10 euron hintaisen lipun ennakkoon Kyläkaupan Infosta tai tapahtumapäivänä alueen portilta.

« Takaisin