Miljoona Syke huipentuu rentoon Kyläkaupan lenkkiin, jonne voi pukeutua mitä mielikuvituksellisimpiin asuihin. Kyläkauppa palkitsee parhaat asut.

Miljoona Syke huipentuu rentoon Kyläkaupan lenkkiin, jonne voi pukeutua mitä mielikuvituksellisimpiin asuihin. Kyläkauppa palkitsee parhaat asut.

Miljoona Syke Tuurissa elokuussa

22.7.2015

 

Kyläkaupan uusi ilmainen koko perheen suurtapahtuma

Lauantaina elokuun 8. päivänä Tuurissa vietetään koko perheen iloista reippailupäivää, kun Miljoona Syke -tapahtuma valloittaa Kyläkaupan Tavarapuodin piha-alueen. OnnenKengän ympäristössä on aamusta alkaen liikuntaan ja hyvään oloon liittyviä tuote-esittelyitä, tarjouksia ja paljon erilaista ohjelmaa.

Päivän mittaan nähdään mm. Suomen suurin ja komein sambakoulu Império do Papagaio, joka tuo tuulahduksen Rio de Janeiron ja Bahian sambakulttuurista. Tarjolla on myös pienimuotoista opetusta samban parissa niin lapsille kuin aikuisillekin. Brasilialaista tunnelmaa on tarjolla myös capoeiran muodossa, kun Forca Naturalin johtava opettaja Mestre Sirí virittää ryhmänsä kanssa yleisön tanssilliseen, filosofiseen ja musiikilliseen itsepuolustuskulttuuriin.

Klo 18.00 lähdetään yhteisen alkulämmittelyn jälkeen rennolle lenkille, joka kierretään omaan tahtiin Kyläkaupan ympäristössä. Nyt on hyvä tilaisuus lähteä koko perheen voimin, kaveri- tai työporukalla mukaan liikkumaan pukeutumalla hauskasti, parhaat asut palkitaan.

Perheen pienimmät viihtyvät Kyläkaupan vasta avatussa Suomen suurimmassa Muumi-leikkipuistossa. Monet keinut, liukumäet ja kiipeilytelineet tarjoavat mukavia leikkihetkiä ainutlaatuisen upeassa ja turvallisessa ympäristössä.

Lenkin jälkeen on tarjolla viihdettä, kun tapahtumalavalle nousee nuori laulajalupaus Matias Mikkonen sekä illan huipennuksena menestyshittejään tarjoileva Aikakone. Koko Miljoona Syke -päivä ohjelmineen on täysin ilmainen, eikä ilmoittautumisia tarvita ennakkoon. Myös Miljoona Tivoli on avoinna viimeisen kerran samana viikonloppuna, joten Tuuriin kannattaa lähteä viettämään mukavaa yhteistä aikaa ennen koulujen alkua. Jokainen Miljoona Sykkeen lenkille osallistuja saa lahjaksi Miljoona Tivolin 30 euron arvoisen rannekelipun päätöspäivälle 9.8.2015.

« Takaisin