Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla lauantaina 11.8.2018.

Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla lauantaina 11.8.2018.

Miljoona Kirppis Kyläkaupalla lauantaina

9.8.2018

Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla lauantaina 11.8.2018.

Suuren suosion saavuttanut Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla ensi lauantaina 11.8.2018.  Hyviä löytöjä pääsee tekemään kello 10-18. Miljoona Kirppis järjestetään Ruokapuotia vastapäätä joen toisella puolella olevalla Kyläkaupan tapahtumakentällä. Tapahtuman asiakaspysäköinti on Ruokapuodin parkkipaikoilla.

Jos sinulla on tavaroita, joita et enää tarvitse, nyt on erinomainen tilaisuus muuttaa ne rahaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Miljoona Kirppiksellä saa myydä ainoastaan käytettyä ja vanhaa tavaraa.

Säännöt myyjille

Myyjien kulku Miljoona Kirppis –alueelle tapahtuu helpoimmin Toivontien kautta. Myyjät voivat tulla paikalle aamulla kello 7 -10. Kello 10 jälkeen kirppisalueelle ajo sallitaan turvallisuussyistä vain järjestäjän erityisluvalla.

Myyntipaikat annetaan myyjille tulojärjestyksessä, paikkavarauksia tai ilmoittautumisia ei oteta vastaan etukäteen. Myyjä voi lunastaa itselleen useamman myyntipaikan, yhden myyntipaikan koko on 5 x 5 m. Yhden myyntipaikan hinta on 10 €, kahden 20 €, kolme myyntipaikkaa maksaa 30 € ja neljä myyntipaikkaa 40 €.

Myyntipaikkamaksu kerätään myyjiltä klo 10 jälkeen sen mukaan, montako paikkaa myyjä on itselleen varannut. Myyntipaikka tulee maksaa käteisellä ja maksua vastaan myyjät saavat tositteen, joka tulee pitää tallessa ja näkyvillä koko tapahtuman ajan.

Myyjät vastaavat itse mahdollisista myyntipöydistä ja –teltoista. Jokainen myyjä on myös velvollinen siivoamaan omat jälkensä tapahtuman päätyttyä. Alueella ei ole vartiointia.

« Takaisin