Hyvien löytöjen Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla 21.8.2021.

Hyvien löytöjen Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla 21.8.2021.

Miljoona Kirppis Kyläkaupalla lauantaina

19.8.2021

Paljon odotettu Kyläkaupan Miljoona Kirppis järjestetään lauantaina 21.8.2021.  Hyviä löytöjä pääsee tekemään kello 10 alkaen. Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupan tapahtumakentällä MuotiOutletin vieressä. Tapahtuman asiakaspysäköinti on Ruokapuodin parkkipaikoilla.

Jos sinulla on tavaroita, joita et enää tarvitse, nyt on erinomainen tilaisuus muuttaa ne rahaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Miljoona Kirppiksellä saa myydä ainoastaan käytettyä ja vanhaa tavaraa

Myyjien kulku Miljoona Kirppis –alueelle tapahtuu Väkkäräpakantien kautta. Myyjät voivat tulla paikalle aamulla kello 8-10. Kello 10 jälkeen kirppisalueelle ajo sallitaan turvallisuussyistä vain järjestäjän erityisluvalla.

Myyntipaikat annetaan myyjille saapumisjärjestyksessä, paikkavarauksia tai ilmoittautumisia ei oteta vastaan etukäteen. Yhden myyntipaikan pituus on noin 6 m, ylityksestä peritään toisen paikan hinta. Myyjä voi halutessaan lunastaa itselleen useamman myyntipaikan. Yhden myyntipaikan hinta on 10 e/päivä.

Myyntipaikkamaksu kerätään myyjiltä aamulla klo 10 jälkeen sen mukaan, montako paikkaa myyjä on itselleen varannut. Myyntipaikan voi maksaa käteisellä tai kortilla ja maksua vastaan myyjät saavat tositteen, joka tulee pitää tallessa ja näkyvillä koko tapahtuman ajan.

Tuttuun tapaan Kyläkauppa tarjoaa tilan ja myyjät vastaavat itse mahdollisista myyntipöydistä ja –teltoista alueella sekä oman myyntipaikkansa kohdalta myös hygieniaohjeistusten noudattamisesta. Jokainen myyjä siivoaa omat jälkensä tapahtuman päätyttyä. Alueella ei ole vartiointia.

« Takaisin