Alle 13-vuotiaiden lasten vanhemmat voivat lunastaa Miljardi Kiitos -päivärannekelahjakortit Kyläkaupan Infosta lapsen Kela-korttia näyttämällä. Edun arvo on yhteensä 1440 e.

Alle 13-vuotiaiden lasten vanhemmat voivat lunastaa Miljardi Kiitos -päivärannekelahjakortit Kyläkaupan Infosta lapsen Kela-korttia näyttämällä. Edun arvo on yhteensä 1440 e.

Miljardi Kiitos on Kyläkaupan historian suurin lahjakampanja

3.1.2019

Teemana laatuaika lasten kanssa

Kyläkaupan uusin tempaus on nimeltään Miljardi Kiitos. Se on kesälahjakampanja alle 13-vuotiaiden lasten vanhemmille, joille kuuluu kiitos siitä, että Suomessa on näin runsaasti alle 13-vuotiaita suomalaisia lapsia.

Miljardi Kiitoksen tarkoitus on kannustaa kaikkia vanhempia viettämään laatuaikaa lastensa kanssa.

-Idea Miljardi Kiitos -kesälahjakampanjaan alle 13-vuotiaiden lasten vanhemmille virisi mieleeni Kyläkaupan vuonna 2007 alkaneesta perinteestä tarjota Miljoona Tivoli alle 13-vuotiaille lapsille ilmaiseksi. Nyt heillä on siis edessään jo 13. kesä ilmaista iloa ja riemua, kertoo kyläkauppias Vesa Keskinen. -Ajattelin viime vuonna, että Miljardi Kiitos -kesälahjakampanja teemalla ”laatuaikaa lasten kanssa” sopii mainiosti Kyläkaupan 50-vuotisjuhlavuoden yhdeksi mukavaksi erikoisuudeksi, jollaista ei ole koskaan missään tehty. Ei ainakaan tässä mittakaavassa, lisää Keskinen.

Miljoona Tivolissa lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin ja hurjapäille tivolipäivä tarjoaa tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa. Miljoona Tivoli pitää sisällään kaikki Tivoli Sariolan laitteet. Sen päivärannekkeen hinta on myös sama kuin Tivoli Sariolassa eli 32 euroa. Miljoona Tivoli on tänä vuonna Kyläkaupalla 45 päivää eli 21.6.-4.8.2019.

Miljardi Kiitoksen tarkoitus on herättää ja kannustaa

Miljardi Kiitoksen miljardi -sana muodostuu, kun alle 13-vuotiaiden suomalaisten lasten lukumäärä, tilastojen mukaan noin 770 000, kerrotaan kunkin lapsen vanhemman saaman lahjakorttikokonaisuuden arvolla eli 1440 eurolla (45 x 32 €). Lahjakorttikokonaisuus sisältää 45 Miljoona Tivoli -päivärannekelahjakorttia - yksi jokaiselle Miljoona Tivoli -päivälle. Tulokseksi tulee hieman yli miljardi euroa. Miljardi euroa on tuhat miljoonaa euroa. 1000 x 1000000 €.

Miljardi Kiitos -kesälahjan saaminen on helppoa. Näyttämällä 21.6.2006 jälkeen syntyneen lapsen Kela-korttia Kyläkaupan Infossa jokaisen lapsen vanhempi saa lahjaksi lahjakorttikokonaisuuden. Kunkin lapsen Kela-kortti oikeuttaa yhteen lahjakorttikokonaisuuteen. Lunastusoikeus päättyy ennen Miljoona Tivolin kesän 2019 kauden alkua eli 20.6.2019 Kyläkaupan sulkeutuessa. Miljardi Kiitos -kampanjan tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä luovuteta eteenpäin ja niiden käsittelyssä noudatetaan tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Kyläkaupan tietosuojasta: www.tuuri.fi/info/tietosuojaseloste.

Miljardi Kiitos on ensisijaisesti kesälahjakampanja alle 13-vuotiaiden suomalaisten lasten vanhemmille, mutta samalla se on myös paljon enemmän: Miljardi Kiitos -päivärannekelahjakortit voi nimittäin jokainen vapaasti hyödyntää parhaaksi katsomallaan tavalla. Päivärannekelahjakortit eivät ole henkilökohtaisia. Niitä voi esimerkiksi antaa omille lapsille, sukulaisille tai tuttaville. Miljardi Kiitos -lahjakampanjan tarkoitus on myönteisessä mielessä herättää ja kannustaa kaikkia vanhempia viettämään laatuaikaa lastensa kanssa.

« Takaisin