2)	Matti Esko viihdyttää näyttelyvieraita Ammattilehtien osastolla molempina näyttelypäivinä.

2) Matti Esko viihdyttää näyttelyvieraita Ammattilehtien osastolla molempina näyttelypäivinä.

Metsäalan Ammattilehti juhlavasti mukana Power Truck Show -tapahtumassa

11.8.2016

2) Matti Esko viihdyttää näyttelyvieraita Ammattilehtien osastolla molempina näyttelypäivinä.

Metsäalan Ammattilehti juhlavasti mukana Power Truck Show -tapahtumassa

Härmässä nyt alkavan viikonlopun perjantaina ja lauantaina järjestettävä kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma, Power Truck Show, on vakiinnuttanut paikkansa Valtakunnan ainoana kuljetusalan ammattimessutapahtumana.

  Metsäalan Ammattilehti on vuosien ajan ollut mukana monipuolisessa messuosastojen tarjonnassa. Tänä vuonna entistäkin tanakampana ilmestyvä Metsäalan Ammattilehti juhlii 30-vuotista taivaltaan. Juhlakalu on näyttävästi esillä Power Truck Show -messukadulla.

  Syntyessään Metsäalan Ammattilehti oli 80-luvun ilmaisjakelulehtien tapaan täysin musta-valkoinen tabloid-lehti.  Lehden päätoimittaja Janne Jokela oli jo lehden ensimmäisistä numeroista saakka työstämässä maailmalle puualan ammattijulkaisua. Saksilla ja liimalla lehden taittoa opetellut Jokela vääntää nykyistä yli satasivuista värikästä julkaisua kuudesti vuodessa massiivisena kirjamaisena lehtenä.

  -Metsäalan Ammattilehti tarjoaa tuoretta asiaa, joka ei hevin vanhene. Lehti on koko ajan ajassa kiinni, mutta ei ajaton. Tuomme esille positiivisia teknisiä ja kaupallisia uutisia.

  -Lehti seuraa kaikkea kuljetusalaan liittyvää. Puuautojen lisäksi metsäteollisuus liikuttaa säiliöautoja, hakeautoja, kantoautoja ja paljon muutakin pyörien päällä liikkuvaa. Näissä kaikissa ja paljon muussakin olemme mukana ja kerromme niistä lukijoille, Jokela linjaa.

  Vuodesta 2003 alkaen lehden osoitteellinen jakelu on noussut jokaisen julkaistun numeron kohdalla. Nykyään osoitejakelu on reilut 19 000 kappaletta. Lisäksi tulevat tuhansien kappaleiden lisäpainokset erilaisiin messutapahtumiin kuten nyt Härmään.

  -Nopeat ja ajankohtaiset kuljetus- ja konealan uutiset voi käydä lukemassa läpi vuorokauden päivittyvän ammattilehti.fi -nettisivustolla. Siellä vierailee 3 000 kävijää vuorokaudessa, Jokela lisää.

 

Ammattilehdet

  Metsäalan Ammattilehden taustalta löytyy pohjalaislähtöinen veljeskaksikko. Päätoimittajan, mainosmyyjän ja ties minkä tittelin takana oleva Janne Jokela vastaa tuotannosta Helsingissä. Jannen nuorempi veli Taneli tuottaa lehden sisältöä Vaasasta käsin. Muiden tuottama lehden toimituksellinen materiaali on varsin pientä.

  Ammattilehti.fi -tuotenimen kautta lähtee jakeluun myös paljon erilaisia asiakaslehtiä. Säännöllisesti ilmestyvä Kivirock on maanrakennus- ja kaivosalan ammattilehti. Fluid -lehti käsittelee hydrauliikkaa, pneumatiikkaa ja voitelua ammattilehden tapaan. Tuorein Fluid lähti jakeluun järkälemäisenä 212 sivun painoksena.

  Ammattilehtien osasto näyttäytyy Power Truck Show -tapahtumassa perjantaina ja lauantaina. Osastoa ryydittävät amerikkalaiset moottoripyörät.

  -Todellinen rekkamies Matti Esko viihdyttää vieraita näyttelyrekalla leirinuotiolla tyyliin molempina päivinä. Rekalla vierailee yhden miehen pohjalaista voimaa edustava painin viimeisin suomalainen olympiavoittaja Jouko Salomäki. Pohjalaisuutta löytyy myös ”puukkoopöydästä”, kun Antti Rannanjärvi esittelee osastolla aitoja kauhavalaisia. Tämä Antti on se elävämpi ja parempi tapaasempi Rannanjärvi, Jokela tarkentaa.

  Ammattilehtien osasto löytyy Power Truck Show -messualueelta osoitteesta U398. Kannattaa poiketa tontilla ja hakea ammattilehti mukaan messuretkelle.

 

« Takaisin