Marko Palomäen luotsaama Yökerho Tiikeri palvelee monipuolisest

Marko Palomäen luotsaama Yökerho Tiikeri palvelee monipuolisest

Meno kiihtyy Tiikerissä

8.9.2016

Meno kiihtyy Tiikerissä

 

Tomi Olli

Kauhavan keskustassa sijaitsevassa Yökerho Tiikeissä riittää tähtien tuikeitta pitkin syksyä. Menokauden avaa ensi lauantaina 10.9. Kauhavalla ensimmäistä kertaa urallaan esiintyvä Janna. Seuraavat huippuillat ovat 24.9. Nikke Ankara, 8.10. Teflon Brothers, 22.10. Stig, 12.11. Irina, 3.12. Klamydia, 5.12. Evelina, 17.12. Petri Nygård sekä 25.12. Jukka Poika. Tulossa on myös teemabileitä, kuten 1.10. järjestettävä Octoberfest. Tiikerin isäntä Marko Palomäki on kattaukseen tyytyväinen.

- Tarkoitus oli saada aikaan monipuolinen esiintyjälista, mikä onnistui mukavasti. Oman lisänsä Klamydian ja Petri Nygårdin keikkoihin tuo, että ne ovat kiertueiden päätöskonsertteja, Palomäki toteaa.

 

Yleisö on löytänyt tiensä mukavasti Yökerho Tiikeriin. Kävijöitä riittää usean kunnan alueelta. Yökerho palvelee perjantaisin ja lauantaisin aamuneljään.

- Laadukkaat esiintyjät tuovat vieraita Kauhavalle pitkänkin matkan takaa. On myös huomionarvoista, että Etelä-Pohjanmaan alueella ovat viikonloppuisin kello neljään avoinna olevat ravintolat vähentyneet, Palomäki kertoo.

 

Majoitusta ja ruokaa

 

Yökerho Tiikerin kanssa samassa kiinteistössä palvelee Hotelli Kauhava sekä joka päivä kello 16 avautuva Street Bar.

- Hotellissa on vuodepaikkoja reilulle neljällekymmenelle hengelle. Olemme tehneet huoneissa uudistuksia muun muassa laadukkaiden sänkyjen ja taulutelevisioiden muodossa. Asukkaiden käytössä on myös sauna- ja allasosasto. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kokousten pitoon, Palomäki listaa.

 

Nälän karkotuksesta vastaa Hotelli Kauhavan ruokaravintola, joka tarjoaa arkisin lounaspöydän sekä leikevaihtoehtoja.

- Suosimme kotimaisia raaka-aineita, eli antimet ovat varmasti tuoreita. Asiakkaat ovatkin ottaneet ruokailumahdollisuuden hyvin omakseen ja väkeä on riittänyt mukavasti.

 

Palomäki muistuttaa myös henkilökunnan kuulevan mielellään esiintyjätoiveita ja muita visioita.

- Niitä voi aina jättää meille. Pyrimme siihen, että asiakkaat saavat osakseen laadukasta palvelua ja mielekästä ohjelmaa, Palomäki kiteyttää.

« Takaisin