Kyläkauppa oli jälleen näyttävästi esillä Matka-messuilla.

Kyläkauppa oli jälleen näyttävästi esillä Matka-messuilla.

Matka 2016 potkaisi uuden matkailuvuoden käyntiin. Kyläkauppa näyttävästi esillä Matkamessuilla

28.1.2016

Kyläkauppa oli jälleen näyttävästi esillä Matka-messuilla.

Matkamessut ja samaan aikaan järjestetyt Caravan-messut kokosivat Messukeskukseen Helsinkiin matkailusta ja matkailuajoneuvoista kiinnostuneita kuluttajia unelmoimaan, kokemaan elämyksiä ja etsimään matkatarjouksia. Messuilla vieraili 21.-24.12016 lähes 67 000 kävijää.

– Pakkasesta ja lumisateesta huolimatta ihmiset olivat lähteneet messuille etsimään ideoita ja kimmokkeita tuleville matkoille. Matkamessuilla on suuri merkitys kuluttajien ja alan ammattilaisten tapaamispaikkana. Mukana oli yli 80 eri maata sekä kattava otos kotimaan kiinnostavimpia matkakohteita, toteaa Heli Mäki-Fränti Suomen Matkatoimistoalan liitosta.

Kyläkaupan kuulumiset kiinnostivat

Kyläkauppa oli jälleen näyttävästi esillä ja Suomen suosituin matkailukohde saikin paljon huomiota osakseen. Tuuri on jo kaikille tuttu paikka ja moni kertoi myös suunnittelevansa kesälomamatkaa Tuuriin tulevana kesänä. Etenkin lapsiperheet ilahtuivat kuullessaan, että alle 13-vuotiaille ilmainen Miljoona Tivoli saapuu jälleen Tuuriin 1.7.-7.8.2016. Kyläkaupan historian suurin laajennusprojekti herätti myös kiinnostusta.

Tuurin Kyläkauppias –sarjaa on odotettu

TV5:llä keväällä alkavat Tuurin Kyläkauppias –sarjan toisen tuotantokauden jaksot kiinnostivat myös messuyleisöä ja uusia jaksoja on selvästi odotettu. Sarjan päähenkilöt ovat koko Suomen tuntema kyläkauppias Vesa Keskinen, kihlattu Jane ja parin Maria-tytär. Kakkoskaudella Keskisen perhe elää jännittävää aikaa häitä ja pian sen jälkeen syntyvää vauvaa odotellessa. Toisen tuotantokauden alkua odotellessa TV5 esittää sarjan ensimmäisen kauden uusintana torstaisin klo 20.

Sarjan tähdistä Matkamessuilla pääsi tapaamaan tietenkin Vesaa, mutta paikalla oli myös messukävijät hurmannut Tuula sekä Tarjoushaukka-Jorma.

« Takaisin