Matias Mikkosen levynjulkistamiskeikka Kyläkaupassa perjantaina

4.6.2015

Nuori laulajalupauksen, vasta 12-vuotiaan Matias Mikkosen debyyttialbumi #Dissaa julkaistaan 5.6.2015 . Albumi pitää sisällään 10 uutta biisiä ja 2 remixiä. Kappaleiden tekijöinä on mm. Robinin kaksi ensimmäistä albumia kasannut tuotantotiimi. Nettikiusaamisesta kertova biisi #Dissaa on saanut netissä jo lähes miljoona katsojaa. Uusi video "Hyvät tyypit" kuvattiin maaliskuun lopussa ja julkaisu keräsi kahdessa viikossa neljännesmiljoona klikkausta.

Levynjulkkareita vietetään Tuurissa, jossa Matias esiintyy Kyläkaupan Keskustorilla pe 5.6. peräti kolme kertaa, klo 14, 16 ja 18. Keikoilla kuullaan musiikkia uutuuslevyltä ja lisäksi esiintymisten välissä Matias jakaa nimmareita.

Musikaalisuus perintöä isältä

Matiaksen esiintymisvietti ja taipumus laulamiseen tuli esille jo ihan pienenä, kun hän lauloi ihan kaikkialla - suihkussa, autossa ja tietysti myös peilin edessä. Matiaksen isän suku on hyvin musikaalista ja hänen musikaalisuutensa kumpuaa hyvin pitkälti sieltä. Matias onkin aikanaan sanonut isälleen, Timo T.A. Mikkoselle, että haluaa isona laulajaksi.

Albumin tuottaja Maki Kolehmainen ei tiennyt pojan taustoista mitään kuullessaan Matiaksen demonauhan ensimmäistä kertaa. Demosta kävi kuitenkin ilmi pojan lahjakkuus ja niin yhteistyö alkoi - tuloksena nyt julkaistava debyyttialbumi.

« Takaisin