Happie’sin herkulliset hodarit ovat myynnissä Tavarapuodissa, Peli- ja seikkailumaailman vieressä.

Happie’sin herkulliset hodarit ovat myynnissä Tavarapuodissa, Peli- ja seikkailumaailman vieressä.

Maan maukkaimmat hodarit nytTuurista. Happie’s valloitti Kyläkaupan – avajaiset tänään keskiviikkona.

21.10.2015

Happie’sin herkulliset hodarit ovat myynnissä Tavarapuodissa, Peli- ja seikkailumaailman vieressä.

Kyläkaupan ravintolapalvelut ovat saaneet pienen, mutta sitäkin herkullisemman uutuuspisteen. Tavarapuodissa, Peli- ja seikkailumaailman vieressä asiakkaita palvelee nyt Happie’s HotDog –kärry. Happie’s pisteellä on hyvä pitää herkuttelutauko ostosten lomassa ja samalla perheen pienimmät voivat leikkiä suurella seikkailuradalla ja pelailla arcade-pelejä.

Hodareilla on päässyt herkuttelemaan jo muutaman viikon, mutta varsinaisia avajaisia vietetään tänään, keskiviikkona 21.10.2015. Avajaisiin saapuu yksi Happie’s HotDog –konseptin luojista, Ville Pusa, joka tunnetaan myös muusikkona. Happie’s palvelee maanantaista perjantaihin kello 11-20, lauantaisin kello 11-17 ja sunnuntaisin kello 12-17.

 

Happie’s on vastaus kunnon hodarien puutteeseen

Kun keittiömestari Teemu Korkalainen, muusikko Ville Pusa ja Villen vaimo Riikka päättivät vastata Länsi-Vantaan vähäiseen ruokatarjontaan ja valtakunnan laajuiseen "kunnon hodarien" puutteeseen, syntyi Happie's premium hot dogs. Premium hot dogien reseptiikkaa hiottiin koekeittiössä useita kuukausia, jotta makumaailma tekisi vaikutuksen kaikenlaisiin ruokailijoihin.

Raaka-aineista ei haluttu missään vaiheessa tinkiä, vaan hodareihin valittiin vain parasta: rustiikkinen durum-sämpylä, Chef Wotkinsin nakit ja mausteet vailla vertaansa, mm. Suomen parhaana palkittu John Moro's sinappi. Näiden elementtien ympärille rakennettiin neljän hodarin menu: Happie's, tulinen chili, barbeque ja Aasia.

Suosio on ollut huima ja se on yllättänyt jopa perustajajäsenet. Happie's -tiimiltä on usein kysytty, miksi heidän hodarinsa ovat Suomen parhaita. Tähän keittiömestari Teemu Korkalainen vastasi kerran: "No, meillä on paras sämpylä, paras nakki, paras sinappi, paras ketsuppi, paras majoneesi ja erinomainen reseptiikka. Siksi meidän hodarit ovat parhaita." Tämä lause on jäänyt elämään, sillä se kuvaa täydellisesti Happie's hot dogeja.

 

Hodari sopii kaikenikäisille

-Hodari vaan ON niin mahtava juttu, hehkuttaa Ville Pusa kysyttäessä miksi juuri hodari valikoitui heidän tuotteekseen. –Se sopii niin välipalaksi kuin pikkunälkään ja aivan kaiken ikäisille, hän lisää. Monesti lapset haluavat hodarinsa ensin vain nakilla ja ketsupilla, mutta kun heidät saa hieman maistamaan muitakin ainesosia, he ottavat seuraavalla kerralla mielellään myös niitä. –Vanhempi väki on ollut innoissaan saadessaan taas ”kunnon” hot dogeja, Ville kertoo. Aikoinaan, ennen kuin pizzat ja hampurilaiset valtasivat alaa, joka kadun kulmassa oli hodarikoju. Tuon ajan muistaville Happie’s on tervetullut, nostalginen tuulahdus menneestä, nykyaikaisin maustein.

 

Ainutlaatuisia hodarielämyksiä Kyläkaupasta

Ville Pusa kertoo, että kuluneena kesänä Happie’s kärry palveli asiakkaita Vantaalla sekä kiersi muutamilla festareilla ja keräsi kovasti suosiota. Syksyn tullen perustajat miettivät, mikä olisi kiva paikka myydä hodareita myös talvella. Villen mukaan he halusivat jonkin ”makeen ja erilaisen paikan, joka yllättäisi kaikki”. Asiakkaat olivat pitkin kesää pyydelleet kojua niin Tampereelle, Turkuun, Ouluun kuin muihinkin suuriin kaupunkeihin, mutta Ville, Riikka ja Teemu halusivat jotain muuta.

Jossain vaiheessa kolmikon mieleen tuli Tuuri. Ville otti yhteyttä kyläkauppias Vesa Keskiseen, joka innostui asiasta maisteltuaan Happie’sin hodareita ja todettuaan, että konsepti on täydentää erinomaisesti Kyläkaupan ravintolapalveluita. Tuuri ja Kyläkauppa paikkana vetosivat Happie’s –tiimiin elämyksellisyytensä vuoksi ja toki myös siksi, että asiakaskunta tulee ympäri Suomen ja näin sana Happie’s hodareista kiirii kerralla vähän kauemmas. –Ihailen Vesan toimintaperiaatteita, rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta, sitä ettei tehdä kaikkea niin kuin muut, kertoo Ville Pusa. –Koen, että ajatusmaailmamme ovat lähellä toisiaan. Vesan tavoin myös minä tykkään keksiä kaikkea uutta ja erilaista, hän lisää. Idea Happie’sin tuomisesta Kyläkauppaan tuntui tästäkin syystä kovin luonnolliselta ja oikealta. –Olemme todella iloisia siitä, että saamme olla osa Kyläkauppaa, Ville hymyilee. Kyläkauppa ja Happie’s toivottavat kaikki tervetulleeksi maistelemaan maan maukkaimpia hodareita!

« Takaisin