Maakunnan Auton Rami Koivisto ja Kai Ala-Heikkilä ovat valmiina palvelemaan asiakkaitaan uudistuneessa ja valoisassa liikkeessä. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Maakunnan Auton Rami Koivisto ja Kai Ala-Heikkilä ovat valmiina palvelemaan asiakkaitaan uudistuneessa ja valoisassa liikkeessä. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Maakunnan Autossa mittava remontti ja tupaantuliaiset

14.1.2016

Maakunnan Auton Rami Koivisto ja Kai Ala-Heikkilä ovat valmiina palvelemaan asiakkaitaan uudistuneessa ja valoisassa liikkeessä. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Jussi Mustikkamaa

Maakunnan Auton Seinäjoen automyymälän ilme sai suuren muutoksen mittavan remontin jälkeen. Nyt autoliike on heti ovelta alkaen valoisa ja nykyaikainen. Uudistuneen liikkeen tupaantuliaisia vietetään ensi lauantaihin saakka.

Maakunnan Auto on osa Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Ab:tä, jonka puolestaan omistaa Osuuskauppa KPO. Seinäjoen autoliike on rakennettu vuonna 1979 ja uudempi osa Maakunnan Autoa valmistui vuonna 1999. Nyt oli siis ison uudistuksen aika.

– Käytännössä aika ajoi vähän ohi, ja nyt tehtiin mittava investointi,  koska meillä on vahva usko Seinäjoella pärjäämiseen,  Autoliike Nystedtin toimitusjohtaja Johan Lillbroända toteaa.

Uusi led-valotekniikka tuokin esillä olevat uudet Toyotat näyttävästi ja raikkaasti esille. Nyt autot näyttäytyvät oikeassa värissään myös sisätiloissa.

Maakunnan Auto on Toyotan myyntiin keskittynyt merkkiliike, jolla on myös tarjolla kattava kaikkien merkkien vaihtoautovalikoima.

Maakunnan Auton Seinäjoen automyynnin myyntipäällikkö Kai Ala-Heikkilä on henkilökuntansa puolesta hyvin tyytyväinen uudistukseen.

– Työpisteet ovat nyt viihtyisät sekä työntekijälle että asiakkaalle, Ala-Heikkilä näkee.

Toyotalla oli tarkka vaatimus siitä, millainen uudistus merkkiliikkeessä pitää tehdä. Maakunnan Auton merkkiremontti oli ensimmäisten joukossa Toyotan jälleenmyyjän tiloissa näin laajasti Suomessa toteutettu uudistus. Muut jälleenmyyjät tulevat parin vuoden sisällä perässä.

– Kyllä tämä luo uutta virtaa kaikille, Kai Ala-Heikkilä uskoo.

 

Uudistuneet tuotteet tarjolla

Toyota lähtee uuteen vuoteen räväkästi. Tämän vuoden 2016 avasi näyttävästi Toyotan katumaasturi RAV4:n hybridimalli.

– Muilta ei löydy vastaavaa tuotetta, Toyota on jälleen kerran etulyöntiasemassa, Maakunnan Auton varatoimitusjohtaja Arto Valkama sanoo tyytyväisenä.

RAV4 Hybridi on osaltaan Toyotan tämän hetken lippulaiva. Tämän vuoden aikana merkiltä on luvassa myös vähintään neljä uutta esilletuloa.

– Uusi Prius, joka on teknologian lippulaiva, tulee keväällä, Johan Lillbroända valottaa alkanutta vuotta.

Seinäjoen alueella myytiin viime vuonna lähes 400 uutta Toyotaa, joka tarkoittaa sitä, että maahantuojan tavoitteet ovat ylittyneet selkeästi.

– Toyota on luotettava merkki ja siihen luotetaan tällä alueella hyvin.

Auton myyntilanteessa Maakunnan Autossa hyödynnetään mahdollisimman paljon nykytietotekniikkaa. Myyjän käytössä on tablettitietokone ja jokaisessa myyntipisteessä on omat tv-monitorit, joista voidaan katsoa asiakkaalle rakentuvaa autoa.

– Tässä pystytään silmällä havaitsemaan ne muutokset, joita asiakas haluaa omaan autoonsa, Johan Lillbroända sanoo.

« Takaisin