Hevisaurus viihdyttää Miljoona Tivolin päättäjäisissä 15.8.2021 klo 15.

Hevisaurus viihdyttää Miljoona Tivolin päättäjäisissä 15.8.2021 klo 15.

Maailman suurin ilmainen huvipuisto Kyläkaupalla vielä 4 päivää

12.8.2021

Hevisaurus päättäjäisissä sunnuntaina

Kyläkauppa on tuonut oman osansa kotimaan matkailukesään tuomalla asiakkaiden saataville maailman suurimman lapsille ilmaisen huvipuiston. Kyläkaupan Miljoona Tivoli kieputtaa kävijöitä vielä neljän päivän ajan eli sunnuntaihin 15.8.2021 asti. Tivolihuveista pääsee nauttimaan joka päivä kello 13–19.

Miljoona Tivoli huipentuu sunnuntaina 15.8.2021 kello 15 alkaviin vauhdikkaisiin päättäjäisiin, jossa esiintyy koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus. Kyläkaupan erikoisetuna kaikki alle 13-vuotiaat pääsevät päättäjäiskonserttiin ilmaiseksi. 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat ostaa 10 euron hintaisen lipun ennakkoon Kyläkaupan Infosta 15.8.2021 kello 12 asti ja sen jälkeen tapahtuma-alueen portilta.

Kesän viimeisestä tivolipäivästä kannattaa ottaa kaikki irti: kieppua ensin tivolihuvituksissa, suunnata sen jälkeen Hevisauruksen keikalle ja jatkaa vielä sen jälkeen Miljoona Tivolissa tämän kesän viimeiset tunnit.

Saavu ajoissa katsomaan Hevisaurusta

Portit päättäjäisiin avataan klo 14 eli tuntia ennen Hevisauruksen esiintymistä. Tapahtumaan saapuvien kannattaa tulla paikalle hyvissä ajoin, sillä jos ajatuksena on tulla paikalle vasta juuri ennen Hevisauruksen keikkaa, on suuri mahdollisuus osua juuri ruuhkaisimpaan hetkeen ja osa konsertista saattaa jäädä näkemättä.

Kiireetöntä shoppailua

Kyläkauppa palvelee aamukahdeksasta iltayhteentoista Miljoona Tivolin Tuurissa oloajan eli sunnuntaihin 15.8.2021 saakka. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan. Maanantaista 16.8.2021 alkaen Kyläkauppa palvelee normaalisti kello 9–21.

Ilmaisen Kesäjunan kyytiin ehtii vielä

Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta ja näin on ollut myös tänä kesänä.  Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12–14 ja 15.00–18.30, lähdöt Tavarapuodin edestä tasalta ja puolelta. Myös nämä ilmaiset elämysajelut Kesäjunan kyydissä jatkuvat Miljoona Tivolin päättymiseen saakka.

« Takaisin