Solar Sound laajenee tänä kesänä kolmipäiväiseksi.

Solar Sound laajenee tänä kesänä kolmipäiväiseksi.

Luvassa kaikkien aikojen Solar Sound

9.6.2016

Solar Sound laajenee tänä kesänä kolmipäiväiseksi.

Tomi Olli

Solar Sound järjestetään Seinäjoella 28.-30.7. Neljättä kertaa toteutettava urbaanin ja elektronisen musiikin kaupunkifestivaali on ottanut paikkansa Seinäjoen tapahtumakesässä, mistä kertoo viime vuotinen kävijämäärä 16 000 silmäparia. Tänä kesänä Solar Sound tavoittelee 22 000 kävijää, mihin on promoottori Tommi Mäen mukaan selkeä syy.

- Festivaali laajenee kolmipäiväiseksi aiemman kahden päivän sijasta. Idean taustalla on kävijäkyselymme, missä toivottiin nimenomaan kolmipäiväistä tapahtumaa.

- Kolmipäiväisyys näyttää toimivan jo nyt, sillä lippujen ennakkomyynti on sujunut todella hyvin. On myös syytä huomioida, että festivaalin liput ovat erittäin edullisia esiintyjämäärään nähden, Mäki muistuttaa.

Rennolla fiiliksellä

Solar Soundin yksi vahvuuksista on tapahtumapaikan sijainti, sillä musiikki soi keskellä kaupunkia.

- Se tarkoittaa sitä, että majoituspaikat ja muut palvelut ovat lähellä. Myös leirintäalue sijaitsee festarialueen lähietäisyydellä.

Promoottorin mukaan tapahtuman ydin on hyvä fiilis ja rento meno.

- Aivan ehdottomasti. Solar Sound on iloisten ihmisten juhla, jossa ei tarvitse mököttää. Tapahtumassa pidetään hauskaa.

Solar Soundissa ollaan myös hyvällä asialla. Pääsylippuja on jätetty jakoon nuorten parissa vapaaehtoistyötä tekeville järjestöille.

- On nuoria, joilla ei ole rahallista mahdollisuutta ostaa lippuja. Toivottavasti tällä tavalla voimme edes hieman auttaa syrjäytymisvaarassa olevia, Mäki toteaa.

Huippukattaus

Solar Soundin ohjelma edustaa genrensä todellista huippua niin suomalaisten kuin ulkomaisten artistien osalta. Erittäin mielenkiintoisen lisän tapahtumaan tuo torstaina esiintyvä Jari Sillanpää, joka ei lähtökohtaisesti kuulu muiden Solar Soundin esiintyjien joukkoon.

- Jari on loistava extra kattaukseen. Tulossa on show, jota häneltä tuskin tullaan muutoin kokemaan. Mukana on myös näyttäviä lisäefektejä ja ilotulistus, Mäki kertoo.

Solar Soundin esiintyjät, torstain pääesiintyjä julkaistaan 4.7.

Torstai 28.7:  Jari Sillanpää, Rähinä Special: Brädi + Spekti + Uniikki, Stig + Kuningas pähkinä & Setä Tamu, Jukka Poika.
Perjantai 29.7: ItaloBrothers (GER), Elastinen, JVG, Karri Koira & Ruudolf, Adi L Hasla & Mäkki, Mikael Gabriel, Heavyweight DJ'S.
Lauantai 30.7: Tungevaag & Raaban (NOR / SWE), Teflon Brothers, Roope Salminen & Koirat, Tuomas Kauhanen, Petri Nyqård, Nikke Ankara x Aste x Evelina, Juno, Kasmir.
 

Liput ovat myynnissä www.lippupiste.fi  ja www.tiketti.fi

 

« Takaisin