Kim (vas.) ja Johan Sandnäs panostavat laatuun ja luotettavuuteen.

Kim (vas.) ja Johan Sandnäs panostavat laatuun ja luotettavuuteen.

Luotettavaa autokauppaa Pietarsaaressa

7.10.2015

Kim (vas.) ja Johan Sandnäs panostavat laatuun ja luotettavuuteen.

Tomi Olli

Vuodesta 2002 Pietarsaaressa toiminut Conalin Cars tarjoaa laadukkaita vaihtoautoja. Yrityksen myydyimmät merkit ovat Mercedez-Benz ja Volvo.

- Myymme toki paljon muitakin merkkejä, sillä meillä on noin sadan auton valikoima. Osa autoista tulee Suomesta ja osan hankimme Saksasta. Kauttamme on myös mahdollista saada tarvittava rahoitus, kertoo Johan Sandnäs.

Conalin Cars myy vuositasolla reilut 500 autoa. Asiakkaita käy ympäri Suomea.

- Suurin osa asiakkaista tulee noin sadan kilometrin säteeltä, mutta autoja menee paljon myös eri puolille Suomea. Olemmekin tyytyväisiä tämän vuoden kaupankäyntiin, sillä se on ollut jonkin verran viime vuotista vilkkaampaa, Sandnäs toteaa.

Conalin Cars työllistää 4,5 henkeä mukaan luettuna yrityksen omistajat Johan ja hänen veljensä Kim Sandnäs. Yrityksen peruskiviin kuuluu luotettava palvelu.

- Se on kaiken ydin. Toiminnan on oltava avointa ja rehtiä. Paras palaute on nähdä asiakkaan tulevan uudelleen hieromaan kauppoja. Sandnäsit toteavat.

Ikimuistoisia hetkiä

Autokauppiaan arkeen mahtuu monenlaista, sillä yksikään päivä ei ole samanlainen. Asiakkaat ovatkin työn suola.

- Viihdyn tässä työssä ja ihmisten parissa. Ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu, mikä on yksi tärkeä motivaattori, Johan Sandnäs kiteyttää.

Johan on myös saanut muutamia vuosia sitten korvaukseksi erikoisen kauppatavaran. Episodi käynnistyi erään isännän asteltua kauppaan turkistakin kanssa

- Hän kertoi sen arvon olleen uutena markoissa 20 000. Hän painotti ettei arvo ollut juurikaan pudonnut sillä takkia oli pidetty vain viisi kertaa. Samalla tuli selväksi, ettei kaupanteko onnistu mikäli en suostu ottamaan turkista osamaksuksi. Tuolla kerralla tein poikkeuksen ja kaupatkin syntyivät lopulta. Turkikselle ei silti ole vielä löytynyt hyötykäyttöä, Sandnäs nauraa.

Conalin Cars palvelee maanantaista perjantaihin kello 10-17 ja lauantaisin 10-14.  Lisätietoja www.conalin.com

« Takaisin