Luhurikan Lavalla riittää tunnelmaa.

Luhurikan Lavalla riittää tunnelmaa.

Luhurikan Lavalla tapahtuu

5.7.2018

Luhurikan Lavalla tapahtuu

 

Tomi Olli

 

Lapuan Tiistenjoella sijaitsevalla Luhurikan Lavalla riittää menoa koko kesän. Tulevana lauantaina 7.7.  kello 18.30 saa ensi-iltansa Larvateatterin esittämä Kivenpyörittäjän kylä. Kesäteatteriesitys nähdään kaikkiaan kaksitoista kertaa viimeisen näytöksen ollessa 5.8. Kivenpyörittäjän kylän käsikirjoitus on Heikki Turusen käsialaa, ohjauksesta vastaa Mikko Timonen.

 

Luhurikan Lavalla laitetaan myös jalalla koreasti kesälauantaisin aina syyskuulle saakka. Yleisöä viihdyttävät Suomen eturivin ykköstanssittajat, solistit ja tanssiorkesterit. Seuraavina lavalle nousevat 7.7. Lasse Hoikka & Souvarit ja Antti Ahopelto & Etiketti, 21.7. Heikki Koskelo & Taivaankaari ja Henkka ja Kulkurit, 28.7. Pekkaniskan Pojat ja Ilkka Hakala & Sonetti sekä 4.8. Finlanders ja Helmenkalastajat.

- Luhurikassa on jokaisena tanssi-iltana myös tunti naisille. Lisäksi karaokelle on oma tilansa. Kannattaa myös muistaa, että lauantain kesäteatterilipulla pääsee saman illan tansseihin, kertoo tanssienjärjestäjä Reijo Vuorenmaa.

 

Leppoisaa menoa

 

Luhurikan Lavan kahvilassa voi myös nauttia virvokkeita, kahvia, tuoretta vastapaistettua pullaa ja suolapalaa. Lisäksi ravintolassa on A-oikeudet. Lavan läheisyydestä on parkkialue, myös asuntovaunuille ja –autoille on oma alueensa.

- Alue on erittäin viihtyisä. Tansseihin voi myös tulla aivan vain nauttimaan tunnelmasta ja tapaamaan ihmisiä, eli tanssitaito ei ole välttämättömyys, Vuorenmaa hymyilee.

 

Lavalle pääsee lauantaisin Seinäjoen suunnasta myös linja-autolla. Auton reitti on Kärjenmäki K-kauppa 19.45, Seinäjoen  matkahuolto 20.00, Kivistöntie, Kasperin pysäkki  20.05, Penttiläntie, ST1 Hyllykallio, Nurmon keskusta 20.20, Keskitietä Lapualle, Lapuan matkahuolto 20.45, 66:lta Luhurikkaan tuloaika noin 21.00, paluulähtö yöllä 01.30. Kyytiin voi nousta mistä vaan matkan varrelta. Lisätietoja www.luhurikanlava.fi

« Takaisin