Letec Motorsin avajaispäivä Seinäjoella kiinnosti asiakkaita. Kuva Vilma Vainionpää.

Letec Motorsin avajaispäivä Seinäjoella kiinnosti asiakkaita. Kuva Vilma Vainionpää.

Letec Motors avasi toimipisteen Seinäjoelle

4.2.2016

Letec Motorsin avajaispäivä Seinäjoella kiinnosti asiakkaita. Kuva Vilma Vainionpää.

Taisto Järvinen

Lehtimäen toimipaikassa entistä monipuolisemmat palvelut

Lehtimäellä toimiva Letec Motors on laajentanut palvelukonseptia. Letec Motors avasi kuluvan vuoden alussa pienkoneiden huoltoihin korjauksiin keskittyneen toimipisteen Seinäjoen Rengastien varrella. Toiminta Lehtimäellä jatkuu monimuotoisena, aikaisempaa laajemmalla konseptilla.

  • Laajensin yritystiloja Lehtimäellä reilut kaksi vuotta sitten. Jo silloin harkitsin toimipaikan avaamista Seinäjoelle. Päätös kuitenkin siirtyi viime vuodenvaihteeseen.
  • Toiminnan aloittamista Seinäjoella vauhditti se, että asiakaskunnastamme merkittävä osa tulee Seinäjoen ja Vaasan suunnilta, joten palveluja on tuotu lähemmäksi asiakkaita, yrittäjä Marko Vainionpää linjaa.

Letec Motorsin Seinäjoen toimipisteessä keskitytään pienkoneiden huolto- ja korjaustoimintaan. Perushuoltokalusto pienkoneille Seinäjoella on samaa luokkaa kuin Lehtimäellä. Palveluihin kuuluvat mm. moottorikelkkojen ja -pyörien sekä mönkijöiden korjaukset ja huollot, myös iskunvaimentimien huollot. Varsinaiset koneremontit ja suuremmat työt tehdään Lehtimäellä. Seinäjoen toimipaikassa on lisäksi moottoripyörien renkaiden myynti- ja asennuspalvelu.

Seinäjoen toimipaikassa asiakkaita palvelee Marko Vainiopään lisäksi Kimmo Ojanperä. Miehet vaihtavat päiviä Seinäjoella hieman töiden ja tilanteen mukaan. Päivittäin Lehtimäen ja Seinäjoen väliä ajettaessa onnistuu pienkoneiden ilmainen kuljetuspalvelu toimipaikkojen välillä.

Autojen huollo thyvin matkassa

Letec Motorsin toiminta on monipuolistunut. Uusimpina palveluina ovat reilut kaksi vuotta sitten tehdyn Lehtimäen toimipaikan tilojen laajennuksen jälkeen (nyt 600 neliömetriä) palveluihin tulleet autojen huollot ja korjaukset sekä veneiden huollot.

  • Autopuolen työt ovat lisääntyneet jatkuvasti, ja ne ovat töistä noin yksi kolmasosa. Timo Vierunketo tekee töitä autojen parissa. Laitteistoon kuuluvat mm. diagnostiikkatesterit ja nelipyöräsuuntauslaitteet sekä ilmastoinnin huoltolaitteet. Meillä on myös renkaiden myynti, vaihto ja säilytyspalvelut.
  • Varaosavarastoomme saamme täydennystä Rengastien Autotarvikkeen kanssa toimivan sopimuksen johdosta. Päivittäin toimiva varaosapalvelu on meille hyvä asia, kiteyttää Marko Vainionpää.

Letec Motorsin muista palveluista Vainionpää mainitsee moottoripyörien ja -kelkkojen myynnin, jossa kaupan on 10-15 laitetta. Moottoripyörien ja veneiden talvisäilytys sekä rengaspalvelut rengashotelleineen täydentävät palvelut. Moottoripyöriä ja vesijettejä on myös vuokrattavana.

Yhteystiedot:

Letec Motors

Kurjentie 5, 63500 Lehtimäki

Rengastie 6, 60120 Seinäjoki

044 300 1015

www.letec-motors.com

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin