Metku-pennun joululahjatoive omistajaltaan Sofia Isokoskelta oli hauska mintunmakuinen kumiluu.

Metku-pennun joululahjatoive omistajaltaan Sofia Isokoskelta oli hauska mintunmakuinen kumiluu.

Lemmikin joulu alkaa VIPstore Centeristä

2.12.2015

Metku-pennun joululahjatoive omistajaltaan Sofia Isokoskelta oli hauska mintunmakuinen kumiluu.

Koira- ja kissatarvikkeiden erikoisliikeessä VIPstore Centerissä Virroilla vietetään joulunavausta tulevana perjantaina ja lauantaina 4.-5.12. Asiakkaille on tarjolla maistuvaa, jouluista piparipullaa ja kahvia. Joulumieli pääsee valloilleen iloisen ja tunnelmallisen musiikin sekä myymälän jouluisen sisustuksen ja tuotteiden siivittäminä. Paikanpäällä voi osallistua myös arvontaan, jossa palkintoina on lahjakortteja VIPstore Centerin valikoimaan. VIPstoren tapahtumista tuttu Rekku-koira vierailee joulunavauspäivien aikana myymälässä tervehtimässä asiakkaita ja jakamassa makeisia. 

Luvassa on erikoistarjouksia ja huippu-uutuuksia sekä runsaasti esimerkiksi maistuvia herkkuja ja teemaleluja koirien ja kissojen paketteihin. VIPstoren joulu ei jätä metsästystä ja retkeilyä harrastavaa koiran isäntääkään kylmäksi. Retkitukku.fi Shopin puolella on tarjolla edustava kattaus laadukasta päällepantavaa keliin kuin keliin... ja vaikka lahjapakettiin ulkoilmasta ja eräilystä nauttivalle.

Kuten aina VIPstore Centeriin, hyvin käyttäytyvät lemmikit ovat tervetulleita mukaan myös jouluisille ostoksille. Kauden sesonkituotteiden, kuten suojaavien vaatteiden, jalkineiden ja heijastinliivien hankkimisessa on iso etu, kun varusteita voidaan sovittaa ennen ostopäätöksen tekemistä ja valita siten varmasti sopivat ja istuvat ulkoilutarvikkeet koiralle.

VIPstore Centeriin ohikulkumatkalla poikennut Sofia Isokoski asioi liikkeessä ensimmäistä kertaa. Sofian uuden lemmikin, 12-viikkoisen welsh corgi cardigan -pentu Metkun kasvattaja on suositellut Metkun ruokintaan VIPstore Oy:n maahantuomaa 1st Choice -täysravintoa, jota Sofia nappasi mukaan kerralla kaksi pussia. Metkua kiinnosti kovasti VIPstore Centerin joulukuusen alla olleet mintuntuoksuiset ja -makuiset kumiset luulelut. - ”Tämä on niin mieluinen, että se kyllä täytyy ostaa Metkulle pukin kontiin”, naurahti Sofia ja niin luulelu päätyi Metkun suureksi riemuksi parivaljakon ostoskassiin.

Jouluostosten ja herkuttelun lomassa voi napata mukaansa uusimman, marraskuussa ilmestyneen VIPstore-kuvaston, jossa esittellään koko VIPstoren tuotevalikoima yksien kansien sisällä. Kuvastoa voi selata myös netissä osoitteessa www.vipstore.fi/kuvasto. VIPstore-kuvasto on Suomen suurin koira- ja kissatarvikekuvasto, joka tehdään Virroilla VIPstoren omana tuotantona.

 

VIPstore Center

Killinkoskentie 23, Virrat

Avoinna ma-pe klo 10-17, la klo 9-15

www.vipstore.fi

 

Teksti ja kuva: Saija Niemi

« Takaisin