Ysärisuosikki Aikakone hitteineen huipentaa Miljoona Syke –tapahtuman.

Ysärisuosikki Aikakone hitteineen huipentaa Miljoona Syke –tapahtuman.

Lauantaina Miljoona Syke Kyläkaupan pihassa

5.8.2015

 

Uusi, koko perheen urheilullinen suurtapahtuma - ja kaikille ilmainen

 Lauantaina elokuun 8. päivänä Tuurissa vietetään koko perheen iloista urheilupäivää, kun Miljoona Syke -tapahtuma valloittaa Kyläkaupan Tavarapuodin piha-alueen. Tapahtumatorilla OnnenKengän ympäristössä on aamusta alkaen liikuntaan ja hyvään oloon liittyviä tuote-esittelyitä, tarjouksia ja paljon erilaista ohjelmaa.

 Eksoottisia rytmejä ja taidokasta akrobatiaa

 Päivän mittaan nähdään mm. Suomen suurin ja komein sambakoulu Império do Papagaio, joka tuo tuulahduksen Rio de Janeiron ja Bahian sambakulttuurista. Tarjolla on myös pienimuotoista opetusta samban parissa niin lapsille kuin aikuisillekin. Klo 15 nähdään myös upea sambakulkue, jonka rytmit tempaavat taatusti mukaansa.

Brasilialaista tunnelmaa on tarjolla myös capoeiran muodossa, kun Forca Naturalin johtava opettaja Mestre Sirí virittää ryhmänsä kanssa yleisön tanssilliseen, filosofiseen ja musiikilliseen itsepuolustuskulttuuriin.

 Suomen parhaat akrobaattivoimistelijat 2014 Eya & Sara esiintyvät Tapahtumatorilla päivän aikana kahdesti. Heidän akrobaatiovoimistelunäytöksensä on liikunnan iloa parhaimmillaan ja ehdottomasti näkemisen arvoinen.

 Tapahtumatorilla näytösesittelyssä on myös amerikkalainen jalkapallo Seinäjoen Crocodilesin edustajien voimin sekä Tikkaurheiluliitto.

Klo 18.00 lähdetään yhteisen alkulämmittelyn jälkeen rennolle lenkille, joka kierretään omaan tahtiin Kyläkaupan ympäristössä. Nyt on hyvä tilaisuus lähteä koko perheen voimin, kaveri- tai työporukalla mukaan liikkumaan pukeutumalla hauskasti, parhaat asut palkitaan.

 Paljon hauskaa lapsille

 Omien samba- ja capoeiratuokioiden lisäksi lapsille on paljon muuta mukavaa. Tapahtumassa lapsia viihdyttää Circus Hulluapina hauskoine temppuineen. Perheen pienimmät viihtyvät Kyläkaupan vasta avatussa Suomen suurimmassa Muumi-leikkipuistossa. Monet keinut, liukumäet ja kiipeilytelineet tarjoavat mukavia leikkihetkiä ainutlaatuisen upeassa ja turvallisessa ympäristössä.  Myös Miljoona Tivoli on avoinna viimeisen kerran samana viikonloppuna, joten Tuuriin kannattaa lähteä viettämään mukavaa yhteistä aikaa ennen koulujen alkua.

Osallistujille lahjaksi 30 € arvoinen Miljoona Tivoli -ranneke

 Lenkin jälkeen on tarjolla viihdettä, kun tapahtumalavalle nousee nuori laulajalupaus Matias Mikkonen sekä illan huipennuksena menestyshittejään tarjoileva Aikakone. Koko Miljoona Syke -päivä ohjelmineen on täysin ilmainen, eikä ilmoittautumisia tarvita ennakkoon. Jokainen Miljoona Sykkeen lenkille osallistuja saa lahjaksi Miljoona Tivolin 30 euron arvoisen rannekelipun päätöspäivälle 9.8.2015. Tivolirannekkeen lisäksi lenkkeilijät saavat maaliin tullessaan Sihi-juoman tai vaihtoehtoisesti OnnenTähti lähdeveden.

Päivän aikataulu luettavissa netistä www.tuuri.fi sekä Kyläkaupan tarjoussivuilla tässä lehdessä. 

« Takaisin