Kyläkauppaa ja lähialuetta pääsee ihailemaan myös yläilmoista. Procopter Helikopterilennätys vie asiakkaita lennoille 15.-26.7.2019.

Kyläkauppaa ja lähialuetta pääsee ihailemaan myös yläilmoista. Procopter Helikopterilennätys vie asiakkaita lennoille 15.-26.7.2019.

Lauantaina 13.7. Kyläkauppa on avoinna 24 tuntia

11.7.2019

Ostoksia vuorokauden ympäri

Kyläkauppa juhlistaa tänä vuonna 50 toimintavuottaan samalla paikalla. Juhlavuoden yksi kohokohdista on ensi lauantai, OnnenViikon päättävä 13.7., jolloin Kyläkauppa palvelee vuorokauden ympäri. Ostoksille pääsee perjantain vaihtuessa lauantaiksi klo 00.00 ja ovet sulkeutuvat lauantaina klo 24.00.

Kaikkina muina päivinä Kyläkauppa palvelee joka päivä aamuyhdeksästä iltayhteentoista. Pidennetyt aukioloajat jatkuvat aina 3.8.2019 saakka. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia Kyläkaupan tunnelmista, tarjouksista ja tapahtumista kattavia ja laadukkaita ravintolapalveluita unohtamatta.

Kyläkaupalla tapahtuu

Miljoona Tivolin lisäksi Kyläkaupalla on paljon muutakin kivaa koko kesän ajan. Jokaisena kesälauantaina järjestettävä Kesäkirppis tuo oman lisänsä ja löytämisen ilon vierailuun Kyläkaupassa ja lauantaisin saadaan nauttia myös trubaduurien musisoinnista Pizza Buffetin terassilla, keltaisen julkisivun puolella. Lauantaina 13.7. asiakkaita viihdyttää Teppo Tuomisto.

Torstaina 11.7. Keskustorilla esiintyy alavutelaisista ja kuortanelaisista harrastetanssijoista koostuva tanssiryhmä ALKU. Lauantaina 13.7. Kyläkaupalla saadaan todistaa myös mielenkiintoista maailmanennätysyritystä. Lahtelainen Harri Vähäniemi, joka tunnetaan myös Humppa-Harrina, yrittää rikkoa aiemman oman ennätyksensä karaoken pituuslaulussa. Harri lauloi maaliskuussa karaokea 10 tuntia putkeen ja nyt hän aikoo rikkoa ennätyksen kahdella tunnilla eli laulaa 12 tuntia karaokea yhtä soittoa. Harrin ennätysyritystä voi seurata Kyläkaupan sinisen julkisivun aulassa klo 10 alkaen.

Iloisia elämyksiä Kesäjunan ja helikopterin kyydissä

Tuurin kauppakylän asiakkaat saavat nauttia Tuurin Kesäjunan ilmaisista elämysajeluista aina 11.8.2019 asti. Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin, ja siitä Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin kautta takaisin OnnenKengän luo. Jokaiselta pysäkiltä voi nousta kesäjunan kyytiin, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä tasalta ja puolelta.

Kyläkauppaa ja lähialuetta pääsee ihailemaan myös yläilmoista, sillä edellisten kesien tapaan luvassa on Procopter helikopterilennätystä 15.-26.7.2019 kello 11-19 Ruokapuodin parkkipaikalta. Lapset pääsevät lennolle 40 euron hintaan ja aikuisten hinta on 60 euroa. Lennoilla on säävaraus, joten huonon sään sattuessa lentoja ei järjestetä.

TV5:n Tuurin kyläkauppias

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uuden kauden kuvaukset ovat käynnistyneet Kyläkaupalla ja kuvausryhmä on vallannut jälleen Tuurin. Kyseessä on kaikkiaan kuudes tuotantokausi suosikkisarjasta, jossa seurataan Vesa Keskisen ja muun Tuurin väen elämää Pohjanmaan ostosparatiisissa.

Kuudes kausi tuo tullessaan uudet julkisuudesta tutut kesäapulaiset. Tänä kesänä kesäapulaisina Tuurissa nähdään Sauli Koskinen, HesaÄijä, Miska Haakana ja Virpi Kätkä. Lisäksi Tarjoushaukka ja Kyläkaupan ilopilleri Tuula viilettävät kiireisinä kesätouhuissaan. Ohjelman TV5:lle tuottaa Moskito Television.

« Takaisin