Marko Palomäki on laatinut Latosaaren monipuolisen esiintyjälistan.

Marko Palomäki on laatinut Latosaaren monipuolisen esiintyjälistan.

Latosaari kutsuu viihtymään

11.1.2023

Tomi Olli

Lapualla sijaitseva Latosaari kutsuu nauttimaan talven tunnelmasta. Huvikeskusta pyörittävä MP-Viihteen luotsi Marko Palomäki lupaa viihdyttävää menoa.

- Tarjolla on monipuolista ohjelmaa, Latosaaressa on hyvä järjestää erilaisia iltoja kävijöiden iloksi. Tästä kertoo se, että edellisenä päivänä voi olla Portion Boys ja jo seuraavana päivänä tanssitaan.

Latosaaren syyskausi sujui vauhdikkaasti, ja kävijöitä riitti mukavasti Lapuanjoen rannalla. Reipas tahti jatkuu myös keväällä, eli tunnelmaa tulee riittämään. Kevätkausi starttaa lauantaina 14.1. kun lavalle nousevat Janne Tulkki & Tulinen sydän sekä Joonas Erkkilä & Unelma. Jatkossa Latosaaressa nähdään muun muassa Erika Wikman, Portion Boys, Turmion Kätilöt, The 69 Eyes, Petri Nygård ja Oku Luukkainen. Tanssi-illoissa viihdyttävät esimerkiksi Kyösti Mäki-Mattila & Varjokuva, Saija Tuupanen, Taikakuu ja Teemu Roivainen.

- Latosaaressa palvelee useampi baari, ja lisäksi tansseissa voi nauttia kahvion maistuvista antimista.

Lippujen ennakkomyynti on käynnissä osoitteessa www.lapuanlatosaari.fi, samasta paikasta selviää myös tarkempi ohjelma.

- Lapuahovin kautta järjestyy mukavasti kokonaispaketti mihin kuuluu majoitus, aamupala sekä pääsylippu Latosaareen. Paketin voi hankkia esimerkiksi sähköpostilla (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen), Palomäki kertoo.

« Takaisin