Marko Palomäki johtaa Latosaaren toimintaa.

Marko Palomäki johtaa Latosaaren toimintaa.

Latosaaressa nautitaan pihakeikoista

7.7.2021

Tomi Olli

Musiikki soi Lapualla sijaitsevassa Latosaaren rantaterassilla tänä kesänä useaan otteeseen. Huvikeskusta pyörittävä MP-Viihteen luotsi Marko Palomäki kertoo Latosaaren sijaitsevan upealla paikalla joen ääressä. Alueella on myös tehty uudistuksia.

- Latosaareen viereen, joen äärelle, on rakennettu hiekkaranta-alue, missä voi ottaa aurinkoa. Alueelta on myös kätevä käväistä perjantaisin ja lauantaisin avoinna olevalla rantaterassilla hakemassa janojuomia.

Latosaaressa soi kesällä myös musiikki pihamaalle nousevalla lavalla. Palomäki on innoissaan ulkoilmatapahtumista.

- Pihakeikat kuuluvat Suomen kesään, niissä on aina omanlaisensa mahtava tunnelma. Paikalle voi tulla turvallisin mielin, sillä noudatamme viranomaisohjeita ja kiinnitämme hygieniaan huomiota.

- Vaadimme myös, että asiakkaat tulevat paikalle terveinä. Tärkeintä on, että ihmiset voivat tulla Latosaareen hyvin ja turvallisin mielin, Palomäki sanoo.

 

Komea kattaus

Latosaaren ohjelmakauden avaus on 10.7. kun lavalle nousee BEHM. Meno jatkuu myös jatkossa laadukkaana, sillä Lapualle saapuvat 16.7. Erika Vikman sekä 24.7. Uniklubi.

- Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.-7.8. järjestetään We Love The Festival, mikä on Latosaaren historian isoin tapahtuma. Esiintyjinä nähdään muun muassa Basic Element, Oku Luukkainen, Pandora, Petri Nygård, Portion Boys sekä Waldo´s People.

Heinäkuun keikat alkavat jo kello 20.30. Ovet ovat avoinna iltamyöhään voimassa olevien säädösten mukaan. Lippujen ennakkomyynti on käynnissä osoitteessa www.lapuanlatosaari.fi Muina iltoina on terassille vapaa pääsy.

« Takaisin