Karoliina Kujalan takana olevista valikoimista löytyy mieluinen lelu monille vauvoille.

Karoliina Kujalan takana olevista valikoimista löytyy mieluinen lelu monille vauvoille.

Lastentarvikkeesta välineet ja varusteet perheen pienimmille

9.1.2020

Taisto Järvinen

Palvelu toimii Seinäjoella Maakunnankatu 3:n liikekiinteistössä

Lastentarvike -myymälän ovet ovat olleet avoinna Seinäjoella runsaan kahden kuukauden ajan. Maakunnankatu 3:n kiinteistössä toimivan Lastentarvike -myymälän paikka on tuttu saman alan yrityksestä yli kymmenen vuoden ajalta.

Lastentarvike Seinäjoen myymälänhoitaja Karoliina Kujala on palvellut asiakkaita samassa kiinteistössä jo edellisten yrittäjien aikana. Hän pitää erinomaisena asiana, että palvelut perheen pienimmille ja heidän vanhemmille ovat kunnossa.

  • On kiva tavata pitkäaikaisia asiakkaita. Liikkeemme asiakkaina ovat pääosin maailman tärkeimmät pikkuihmiset ja heidän vanhempansa tai lähiomaiset. Tällöin puhutaan aina pehmeistä arvoista ja liikkeessä on hyvä tunnelma, Karoliina Kujala sanoo.

Turvallisuus on tärkein

Lastentarvike -myymälän kaupankäynnistä puhuttaessa nousevat päällimmäisinä esille lasten turvallisuutta vahvistavat tuotteet, kuten turvaistuimet, vaunut ja rattaat.

  • Turvaistuimia meillä on erittäin hyvä valikoima, ja asiantuntemus on kohdallaan. Turvaistuimia on erikokoisille lapsille, erilaisiin autoihin sopivia ja eri hintaluokkien turvaistuimia. Laki nimittäin edellyttää turvaistuimen lapselle 135 senttimetrin pituuteen saakka. Turvallisuus ja lapsen suojelu vaaroilta sekä käyttömukavuus ovat ydinasioita istunta hankittaessa.

Vaunujen suosikkeja ovat ns. yhdistelmävaunut, joihin saadaan pienemmän ja isomman vauvan tila. Vaunu pitää olla sellainen, että sillä voidaan kuljettaa lasta kadulla, kauppareissuilla ja kuntoreiteillä. Vaunun pitää olla turvallinen, vakaa ja lapsen pitää voida siinä nukkua hyvin myös perinteiset ulkopäiväunet.

Tarjolla Lastentarvike -myymälässä on myös kattava valikoima matkarattaita.

Verraten ympärivuotista

Lapsia syntyy kesällä ja talvella, joskin syntyvyysluvut ovat nykyisellään turhan alhaiset. Lastentarvike-myymälän kaupankäynti on suhteellisen tasaisesti ympärivuotista. Kauppa vauhdittuu liikkeen tarjouskampanjoiden myötä.

  • Lastentarvikkeista tulee jatkuvasti uutuustuotteita. Ei ihan uutta, mutta yhä paremman suosion saavan pienten taaperoiden sormiruokailun johdosta tulee mm. imukuppilautasia, silikoniruokailualustoja ja hihallisia ruokalappuja.
  • Vauvojen leluista on laajat valikoimat. Lelut ovat värikkäitä ja vauvoja aktivoivia. Vaatekauppa emme varsinaisesti ole, mutta uv-suojattuja vaatteita on vauvoille. Tuutteja on noin 40 erilaista eri väreissä ja erikokoisina. Syöttötuoleista on monia malleja. Odottaville äideille löytyy imetysliivit ja raskausajan tukivyöt, tiivistää Karoliina Kujala.

Ison ketjun etu Lastentarvikkeen -liikkeissä on hyllyistä mahdollisesti puuttuvan tuotteen nopea saatavuus toisesta liikkeestä tai keskusvarastosta. Lastentarvike on monen kivijalkamyymälän ohella myös iso verkkokauppa. Verkosta ostetut tuotteet voi tilata kotiin tai noutaa lähimmästä liikkeestä, jolloin mukaan tulevat asianmukaiset käyttöohjeet.

Lastentarvike Oy

Maakunnankatu 3

60100 Seinäjoki

09 852 05 225

www.lastentarvike.fi

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin